Сп до девојкава зошто има право Сп до Х.ВАГА јули77 ади Диванбатерфлај Литлфаири ненси.денси Горде очила гирл-мири mia9184 и до gingerchild прекрасно суштество ме расплака со еден твој пост
СП до сите верни јадачи на а особено на Величествената, една и единствена :') И до Старбакс, па морам да ја играм таа за да добијам милион на покер
Плавуша па јас ништо не ти враќам Да не треба да пратам нешто? Поздрав и до памела си се испосонувавме ние. И до ана-банана, се пронајдов во поздравот.
До Еленушка. Оти секогаш ме поздравува преку еден наш заеднички пријател Спојлер (она си знае кој ) и баш би сакала да ја запознаам во живо ,што се вели
СП до сите кои го обоажваат чувството кога после долго патување влегуваат дома и го вдишуваат тој препознатлив домашен мирис.
Поздрав до Neytiri и нејзината мамичка. Ми ја украде првата утринска насмевка нејзиниот пост во СДК Поздрав до Shana, да знаеш дека имаш одличен вкус за филмови, а јас сум ти една oд филмоманските фанови До caroline.costa девојка која со мерак си ја читкам, една од поинтересните и паметни феминки До najubava2010 зашто си доста неактивна девојко убава, остави го новиот телевизор, нека гледа Петко фудбал, дој ти на фемина распишувај се И за крај до girl1985 поздрав мамичке, имај убав ден и викенд и гушка до твојата принцеза со најубави очиња.
ceca-1 -за друштвото во форумските игри Elennaa -бидејќи со твоите бисери и глупости последни што си ги направила ептен ме насмевнуваш madonna-фина девојка LittleFairy-пишува ептен убави мислења и во некои од нив како јас да сум пишувала doozy-И она е диеталка и дели убави совети Hipica-ептен интресна феминка...и преубави комбинации има во темата "Модните критики" milenna-torres-Кај те снема девојко?? Mrs.Cuper-Срцка е tea4e-многу е мила и имаме сличен вкус Sara123-Сарче Самото смајли си кажува се BlueHeart-фала за друштвото во форумските игри sarence-и тебе девојко кај те снема? еве разладете се на жештинава со најубав сладолед(СПОРЕД МЕНЕ)