Добро бе што ми е што ја заборавам СТАРБАКС??????????????????? Извини многу , аман веќе појма немам што ми е цела сум збркана,
Ајде и денес да ве поздравам potterholic,nennsy.densy,crazyinlove19,emche-kremche,Mia-K,Sara123,tea4e,Alesii,srcesrce.. starbucks,calliope многу ми се допаѓаат вашите мислења
Eден СП до Дузи. Да те познаваше мајка ми ќе ми викаше, Ееее треба малку на Дузи да се угледаш, не само на црно да ги гледаш работите и да се нервираш за се.
Поздрав и до тебе Росонерка. И користам прилика да ги отпоздравам сите што ме поздравиле, а и оние кои не ме поздравиле . Не сум себична јас . И ги поздравувам сите обожавателки кои му симнуваат не една, туку милијарда капи на Аронофски! Незнам за вас, но јас останувам хипнотизирана три дена после билокој негов филм. Едно големо за него.
Поздрав до милата моја Роси, ајде навистина да ми дојдеш и да пиеме едно Нес кај мене на тераса и да ми ја видиш и принцезичката. Се чувствувам како лично да те познавам, премногу си ми драга! Имај и ти најнајубав викенд! Поздрав и до останатите мамички на форумов кои едвај чекаат да дојде викенд да имаат повеќе семејно дружење, прошетајте некаде и уживајте во заедничките моменти! Поздрав и до мешковците кои викендов ќе одморат од жештините, здивнете малку во посвежото време Поздрав и до сите останати феминки, имајте убав викенддд Спојлер ooooпссс...
Поздрав до: crazyinlove19, Serafima, starbucks и до сите кои одбираат планина пред море/езеро ако сакаат вистински одмор. Hезаменливо.