Сакам да ја поздравам Трендафилка, и да знае дека немам заборавено дека ми има многу помогнато еднаш, сè уште памтам многу добро, и сè уште сум и многу благодарна.
СП до Литлфаири и маца9184 Spoiler Ве сакам и ве молам дллабоко извинување за тоа што ве замарав и до гирл-мири изгледа се врати
Еден најголем гушкачки СП до Нимерија моја! Прекрасна и паметна девојка си ти, и заслужуваш се најдобро. Не си ја тупи главата за некој кој не те заслужува. Знам дека е тешко да се направи ова .. ама бар потруди се, ќе бидеш посреќна. И .. се ќе биде во ред, да знаеш.
До Трендафилка да се пријави на рецепција кога ќе слетува во Неготино! И до Лудото шо и покрај милион планови никако не се видовме, ама денес идам да барам стан во Скопјето, па има да се изнаседиме у него, годинава мора! Гушка и до тебе И кога сме тука, секако и до Каша, првиот член со кој се зближив, и до ден денес шо имаме милион теми за муабет, а сепак филмовите ни се нај јаката страна... И покрај тоа шо и со неа се неаме видено, и го кажувам истото шо и на Лудото, а секако каде и без првата дама од мојот поздрав и Лепа ( а неа - а мене ме читате, ама сега, и двете тежнееме кон промени) Са сите нас, по едно вакво слонче, за мало разладување низ природата!
Фала ти ама најмногу фала ти, во овие моменти немаш поим колку ми значи секој ваков збор Да бев малку попаметна, немаше да си ја тупам главата. Од грешки најдобро се учи рекле
Епа вака...Многу сте знам ама морав ептен сте ми јаки... Некои од вас ме дружат во форумските игри,некои ме пресмејуваат со нивните мислења,некои од вас ме замислуваат со нивните мислења,некои па ме расплакуваат..некои па би сакала почесто да пишуваат-да се поактивни ....Со некои сфаќам колку сум слична со некои сфаќам колку имам различно размислување,а пак ми се мили..А пак некои ме трогнуваат со нивната интелегентност уште од тинејџерски години(ќе си се распознаете вие во која група спаѓате) Затоа девојки едно поздравче до сите вас кои сте на списокот подоле...Заслуживте Spoiler rossonerka ludoto19 ceca-1 la-lita-e Vikita cat250 gingerchild LittleFairy ocila Gordana10 blueeparadise rici.aaaaa lunicka Ammy.Le anuskaNЕSTLE Elennaa BlackSwan5 pupi.girl CoOllLady doozy Adi888 PeaceLoveBasketball Shery madonna bluegirl7 smilly Anna-Banana Glossy-girl ilipili Stoimenovska Hurrem-Aleksandra srce-srce snow-gueen Smurfette.M sarence Sara123 anabel-a Mrs.Cuper Majuv4ence13 Sweet-child tea4e TheaEsposito BlueHeart milenna-torres Hipica t.e.d.d.y TheCandy880 Hipster blond И еве ви почастете се со едно коктелче
СП до дите оние кои очекуваа игрица некоја на Гугл. Spoiler Претерав со овој Гугл ,така? Ајде и најголем СП до: -Миленна.Торес -Саренце } Кај сте бре девојки?
Annie.mk1 - обожавам да ги читам твоите мислења во СДК И одамна намеравам да си ја поздравам Lepa и да и кажам фала на поддршката и разбирањето
Специјален поздрав до Мистериозната, Нимерија и Лена. Посебни ми се девојкиве и им се восхитувам на тоа колку храброст има во нив.
Сп до адинистраторите и модераторите на Фемина Сп до БоаВиста,колеска ми Илипили,Озбилназена,Марли,Кате21 и до сите останати со кои см контактирала и кои ми се ептен мили
Дo Дивајн, затоа што е силна. И да знае дека никој не заслужува да ја омаловажува и потценува, затоа што вреди.
^^ Само што сакав да ја поздравам. Дивајн ти кажав ... останува да се поддржуваме и да се челичиме. Знај ... Love has no rules, love has values.
Spoiler СП до Џули Може е клише, може и е глупо што јас како најголем песимист ќе ти го кажам, ама - Немој да се разочаруваш! Јас верувам дека така паметна и сестрана личност, што и вака виртуелно шири толку позитивна енергија и е пример за многу девојки, некаде ја чека огромна среќа... чека за да ја најдеш и да ја зграпчиш со обете раце.