Сакам да е поздравам премногу Divinebutterfly. Го читав твојот пост во СДК,и верувај дека солзи ми течеа по лице додека читав. Таква е понекогаш љубовта мила.Неможам јас за тоа да зборувам многу.Но ќе ти кажам нешто биди силна!
Сп до сите феминки кои што се прекрасни личности.Ми фалевте ове две недели,но од денес повеќе ќе се дружиме.Ветувам до сите
Сп до оние кои се чуствуваат среќни додека перат теписи и како мали обавезно се мешале да поможат за да се исперат . Old good days
Ми значи што ме поддржавте,ми влеавте надеж и добро ми дојдоа вашите зборови во ваков период,ви благодарам премногу! Ми давате сила да се држам и да не заборавам колку вредам. Поздрав и од мене до јulie77,teddybear,green.eyes,LilBaby,Pelikuna,Acerola,Anna-Banana i ilipili (патем мило ми е што си пак тука)
До сите што им е жал што завршуваат Летните Олимписки Игри. И до тие што се надеваат на подобри резултати и дека Олимпијадата нема да биде само неостварен сон, туку реланост. Чекаме 22ч. да го видиме затворањето. Барем имаше што да се гледа...
starbucks-постојано ја читам во Полагање матура и уписи за на факултет calliope-и нејзините постови во Сакам да кажам и за на крај царицата наша srcekrsacka најверојатно знаете зошто
До моите омилени -си се знае. Едит:Завршија Олимписките игри?Не гледав зашто се спремав.... Ако завршија ке може линк преку ЛП? Не сум во тек изгледа...
СП до Елена. Спојлер Муки наши цвикерајски. СП и до сите што сакаат да дојде Септември и да се залади, и ФАЈНЛИ да седнат под топло ќебе, со чајче и книга во рацете. И до сите на кои што им се оди во школо.
Поздрав до мојата soul sister teddybear, со која имаме толку сличности, што ми е чини дека ако некогаш седнеме на кафе, разговорот ќе нема крај! Тоа што едната го мисли, другата го кажува А воедно, поздрав бек до Cacy & Stoimenovska