СП бек до Мона. Ме насмеа. Само јас сега, од цвикерајки, ги преименував во чоровинки. И до Alesii, TheaEsposito, Sara123, Divinebutterfly, PeaceLoveBasketball.
Elennaa, благодарам за поздравот. Сакам да ја поздравам Lady97. Толку позитивна и уникатна форумџика. Барем мене таков впечаток ми остави ~ И еден до Anna-Banana, Emche-Kremche.
Поздрав и до тебе жено, фала фино лепо, поубав да си купиш, ама побитниот дел е да не го крадат... Уживај ти тамо, бањај се, сунчај се, лепи се за асфалтот... Да му удрам јас еден благослов, малку со темјан да го почадам и да го замијам со крстена вода, чисто превентивно, а?
Серафима-нема пост на кој не ти се воодушевувам.Го голтам секој збор напишан од тебе На Дивајн и праќам една прегратка,силна си ти
Специјален поздрав до enca.69 Браво за хуманоста во твоето срце Зборувам за постот за маченцето што не можело да оди со задните ножиња Ме растажи девојко Спојлер
Е,одамна ве немам поздравено Сите ми оставивте преубав впечаток и ме заразивте со форумов,ама некои од вас посебно. За кратко време го засакав форумов Најспецијален поздрав до баш,ама баш сите,посебно:..... Alesii Sara123 Elennaa starbucks Lady97 Angelinkka crazyinlove19 tea4e T.e.d.d.y Monna.Monna TheaEsposito Glossy-girl (најсреќен роденден мила,се најубаво во животот,успеси во кошарката,колешке) Emche-kremche Mia-K anamariia.x3 butterfly33 Lepaaa Извинете ако заборавив некого почастете се: Спојлер и посебно за Glossy-girl која тренира кошарка како мене,колешката моја Спојлер
Ај еве сите да ве напишам , те молам не ми се лути, главава ми е тапа, идам , не идам, седам , не седам појма неам веќе што да правам Сп до: 1.starbucks 2.Alesii 3.PeaceLoveBasketball 4.ocila 5.potterholic (ме испонасмеа со косачот за трева ) 6.Glossy-girl 7.Gordana10 8.k.i.m 9.Elennaa (ептен ми се свиѓаат твоите мислења) 9.I.love.your.lips (и на двете ни се има случено една случка) 10.blaa 11.N.Kety 12.perlaa 13.pamelche 14.Special.Someone 15.srcekrsacka ако некој мисли дека е заборавен, стварно не било намерно , цела сум збркана, иначе еве да се почастите малце:
Роси Дојдов подоцна, накај 11... Работа, смени Тоа е! А ми кажаа дека било лудо. Јас фатив само еден џин тоник, малку валкан денс на подиумчето до базен и после тоа домче... Инаку сигурно ќе ме видеше на сцена
Сп бек до PeaceLoveBasketball и Sara123. И сп до Glossy-girl Mia-K Alesii, dragan4eDR Danilela Majuv4ence13 Ammy.Leе kristince51,редовно ве читам во темата за Разделба. И нај сп до Marbella.Мн мила и добра,ми остави добар впечаток.
Еве конечно да седнам на компјутер па ред е да ве поздравам сите Особено голем поздрав испраќам на мојата мила Роси, девојко сеуште чекам да ми се пријавиш за кафе, потоа особен поздрав до вечната деверуша која никако да ја омажам Пирамитка , поздрав до мешлачето мое meU, исчекувачот Snow-Queen, Bozica1980 и нејзиното мало буценце, MacenceEna и нејзиното мало позерче, да не ги заборавам, АIT, Annath, Ariel, Sun.Shine, flowergarden, babymama, Moira, kravce, и специјален поздрав до сите останати кои ненамерно ги заборавив во моментов...
Спојлер Еееј,не сум единствена која заборава. blaa,LittleFairy,nensy.dennsy најспецијален поздрав и до вас,незнам како можев да ве заборавам
Спојлер Не се секирај, секој заборава, еве ја заборавив и си научив П.С - значи и јас сум ти била колешка а? И јас 1 година идев на кошарка
Lux и Primavera, моите идни колешки TheCandy880,Gordana10,k.i.m,Sexylady,боксерката blueparadise и MissIndependent