До Виножитка да не се замара ама ич, да не си ја тапе главата дали да се смее ил плаче, дал да легне ил игра, имаш голема среќа со имаш такви другарки, уживај си со нив, и секој ден нека ти е исполнет без каења и главоболки за грешки/работи во минатото... Ништо не може да се смене, но секој ден може да ти е најубав на свет ако самата си дозволиш! Стреми се кон тоа, и светот наеднаш ќе биде блескав и миризлив!
anuskaNESTLE , за будењето... Иначе ќе спиев до 3/4 саатот и сите ќе ми беа криви што сум го пропуштила денот...
Сп бек eli25, aaaaa, Elenuskaa, kravce, stetoskop, MarchelineAmaru, Anna-Banana, Majuv4ence13... ви благодарам . Повелете .
Специјален поздрав до сите што меѓусебно си се поздравуваат. Tуку сакам да е поздравам: kravce и eli25
Денес сакам да ги поздравам Старбакс, Мишела, Спичелес, Лукс, Штрумфета, Плавуша, Симпли.Елегант, Анеи, Ема.Ск, TeaB и до сите идни студенти на форумот.
До 1209. Aј да кажам дека ме зарази, и дека гаиме иста љубов кон девојкава овааај кон стилот на девојката.
Поздравче до Ели, пред носот ми се шетала денес значи. Па ти кажи дека си сама, има моми тука, ќе те дружиме, не е проблем... А нареден пат во ДаВинчи, јади тирамису, омилено ми е. И лазањите не им се за фрлање. Ни полнетите шампињони. Едит, поздрав и до Хепигрл, дури сега видов дека пишала оти е добро. Баш ми е мило што се снајде.
Gren-eyes Perla Ili-pili Gordana N.kety I.love.your.lips Xeep Bel-golub Kostic Sara123 Glosy-girl Mи недостига цела фемина и нашето чатувајнеBидете ми здрави и весели
сп до : хурем александра-кај си девојко ? теаче поз бек и за мене да се избањаш фигиМК-аууу што мерак за слики еленааа-само во последната глупост ја читам сара123- мајувченце- алесии- и остали од величенствениот што се заборавивме дека ни ја затворија темата и сите од чет
СП до Очила ДиванБатерфлај-Anytime ЛитлФаири- мила слободно ставај сега видеа гирл-мири hererа маца9184 Ве носам во САД на шопинг