СП до Lov3 пошто ме изнасмеа со смешните слики И незнаев дека за тоа е 41 И поздрав до Серафимче,Teddybear,Libera,ilipili i Jelena-JK
ЕСПЕРАНСА, ти давам свечена заклетва дека ќе ти го украдам новото ланче така да си знаеш, или ако ти е од Кочани и не кажуваш ќе ти се скарам многу, многу Се шалам прекрасно ти е, ама препрепрекасно. Јас и мојата опсесија со накит И еден посебен до ТедиГреј, зашто го има најсрцкастиот аватар на светот. Ми фали тој гз да се мрда низ страниве, ми фали...
поздрав до сите кое стекнаа позитивно искуство од форумов (вклучувајќи ме и мене) и до сите кои се обиделе па помогнат на некого...
До Мистериозна,скоро ме расплака со постот во Што би му кажале...не знам,шtо како се случувало,не сум во тек,ама само од еден пост се виде колку многу си го сакала,и колку си повредена...и мило ми е што таква врска,која очигледно не била добра за тебе и покрај големата љубов,се завршила...и верувам дека си силна девојка и ќе го пребродиш сето ова,може ќе ти треба повеќе време,но сепак,ќе се опоравиш..
Поздрав до I.love.your.lips ми се допаѓа твојата идеја. Поздрав и до сите кои сонувале некој луд и откачен сон.
Групно ќе ги поздравам сите со кои контактирам тука, да не биде долг мисионерски поздрав со набројување бидејќи многу е веројатно да заборавам добар дел од нив... Ричи Рич се подврати на својот омилен сајт меѓу омилените виртуелни другачки
Калиопе-ме трогна утрински со твојот пост во СДК....А и да додадам колку си во право Поздрав и до girl1985 и нејзината принцеза
Поздрав за eli25 и Divinebutterfly. Исто и за сите на кои денес им започнува една нова етапа од нивниот живот,едно скалило погоре-на сите идни академски граѓани.Ви посакувам успех и да бидете примени таму каде што ви е желба. Среда-среќен ден,мене ми е убав,одлично започнат,ви посакувам исто и на вас.
Поздрав бек до тебе PeaceLoveBasketball. А воедно еден Сп до: mims-89, бидејќи наидов на една слика која ме потсети на тебе.
СП до Старбакс, го скрши мразот. Сега седи си со мирна глава и чекај ги резултатите. Среќно! СП и до сите кои утре и задутре се запишуваат на факултет, со среќа нека ни е, а гоооолем СП го ЛитлДевил :geek:
Поздрав до Glossy - girl. Иако си мало, ти благодарам за советот и имам изненадување за тебе. Спојлер Последниот мој пост во Модни критики. Поздрав и до Marama . Our fashion chick. Спојлер Поздрав до TheaEsposito ( ако е вака ). Мило девојче, умна и паметна, со големи надежи и цели. Стискам палци да ти се исполнат соништата. Спојлер Поздрав до Оффи. Те видов пред некој ден во град, со дечкото мислам. Се надевам не читаш понекогаш. Спојлер Поздрав до Atermission ( ако е вака ). Мило ми е што се запознавме. Се надевам ќе се дружиме понатаму повеќе, иако си way поголема од мене. Спојлер Поздрав до starbucks & calliope. Преубави постови пишувате во Сакам да кажам. Инспирација ми давате. Спојлер