СП до верните дејзи,ива мици,до ненушка секогаш ќе те поздравувам.......до трета смена...и до розита која спие....
ај и од мене еден сп сабајлечки до чика ,ози ,Дејзи , мисс индепендент ,докторката , душица .... па и до сите будни ... ми недостигате
Уф мојот поздрав ќе биде долг Поздрав до Анатх, ОзбилнаЖена, Офи, Лолипоп, Тренди, Анннни, Вајлд, Багуфче, Ангелче, Анфејтфул, Иренна, Смајли, Лилит, Енца69(која ми фали на форумов), Марли, ЗокиПоки, Џули, Хипи, Нина24, Брајт, ОрдинериГрл и знам дека пак имам заборавено некој , ама тоа е, толкав ми е капацитетот на мозокот од сабајле
Сп до мојте срцки и братучед ми Сп до анннни ловелугирл вајлд ангелче аничка анатх лух горде .. и до сите други
Еве и јас сум денес расположена за поздрави Ги поздравувам сите форумџики, тие што си прават муабетчиња, тие што се лајкуваат , тие што играат форумски игри, тие што читкаат само по форумов... А посебно ги поздравувам тие чии постови секогаш ми привлекуваат внимание и си ги читам со задоволство: Anath, Lilit, Sesilija, Shelea, Julie77, Trendafilka, Annnni, Irenna Hipica, Offspring, Unfaitfull, OzbilnaZena, Ariel, Marly, 2468, Go-Girl, Gordana10, Kate21, Renata77....