СП до: -Milenna.Torres -Поздрав бек срцеенце. Јас веќе еднаш ти кажав,било проблемм за тебе срце... Јас векее прватаа тура за тебе ја направивв (најголема гушкааа...) -Glossy-girl - -PeaceLoveBasketball -
esperanca Спојлер Ти праќам нов корсет и сукњичка Среќно на уписите! Chocolate.me Спојлер Фала што го послуша мојот совет. ти праќам... Artemission Спојлер Се надевам ти се допаѓа marama Спојлер Ова е за тебе, ништо посебно, ама со твоите комбинации ќе го направиш совршено Бек до LittleFairy, PeaceLoveBasketball, tea4e, Sara123( ) и другите што ме поздравиле, не се сеќавам. Спојлер Не давам храна, сега облека. Избирајте
Јас ќе ги позз сите матурантки овде Со среќа кај и да одите, мн успеси понатаму, и поќе столчето загревање
Divinebutterfly! Еве ти по една насмевка за секој ден. Секој заслужува да биде среќен, па така и ти... Секој може без секого!
СП до сите бруцоши. Да се запишете кај што сакате СП и до сите кои барем еднаш контактирале со мене преку ЛП. Ќе се пронајдете многу.
Сп до Adi Divine Колешка ми(некако те снема наеднаш) Lepaa Pamelceto Glosy DzingrlakaDzikica(поради нејзината хуманост и искрената помош) Caliope-ме трогнуваш со своите искрени постови кои што кажуваат какава всушност личност си Марама-ќе те викнам да ми си моден советник Повелеле
Поздрав до сите оние кои сакаат да си играат со шепите на нивните кучиња Се надевам не сум единствен фрик што го малтретира своето кутре... Ама меки се како перничиња! Не можам да им одолеам
Да се надоврзам на поздравот на милава девојка над мене, поздрав до сите оние кои го обожаваат мирисот на нивното милениче. Моето мириса на смоки.