До mysterious. Tе читам и молчам ко риба. Tи си створена да сакаш, да љубиш искрено, и да те љубат искрено. Hек се 100, 200 цигари, нек се литри и литри испиени алкохол, ти имај го ова на ум, дека заслужуваш. Tолку од мене, биди поздравена и среќна. A од овој септември - поведри постови. Mене искрено ме кршат такви искрени и болни зборови, полни со бес, тага, горчина, а зад нив се крие чиста душа.
До Хипстер. Ти благодарам што ми влеваш оптимизам. Ептен си мила и фина личност. Да знаеш дека многу сакам да те запознаам. А за ланчето, мислам се договоривме. Поздрав и до Боависта. Лепотице ми се изгуби. Одамна немам прочитано твој пост. Ми недостигаат. Ајде активирај се повеќе. Еве ви по една гушка и овошна салата. Јас многу ја сакам.
И од мене еден поздрав до сите кои денес ќе се запишуваат на факлутет. Нека им е со лесно Но поздрав и до оние кои го памтат овој ден, ден на уписи и кои чувствуваат носталгија за добрите студентски денови.
СП до сите кои ме прекрстуваат во Јуле Еднаш да знаете ... Julie english word for personal name и во превод е Џули. Јас сум Џули За сите вас за убав ден ...
СП во пролаз онака до моите драги Bozica1980, MacenceEna, rossonerka, wolf4e, Annath, Ariel, AIT, Moira, slavica999, flowergarden, sun.shine, babymama, eli25, Palchica и сите останати активни феминки.
До Divinebutterfly која денес при прво отварање на фемина, ме пречека во СДК со интересен аватар Е сега, немам палачинки дома, ама еве го споделувам мојот доручек со тебе - тазе лепче со намачкан путер и џем од јагоди
До Џули http://www.youtube.com/watch?v=-138pFSyez4 Едит: Поздрав и до Лов3 http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2 ... 0%BE%D1%82
До Трендафилка, ме изнасмеа со шалтерот во банка Јас тоа истото се чудев, кое мрднато правило?! Па добро и некој еве странец, мене непознат човек, сака анонимно да ми ги реши проблемите и ми ги уплаќа сметките, остајте го на раат, шо ви е на вас гајле кој уплаќал?! Али ај, Европа чука на порти, тоа е тоа правило. Дај да го имплементираме, а дали е логично, нема везе А не е за смеење, ама со смеа полесно е