Повеќе од две години сум на форумов, а верувале или не, јас ја немам отворено темава за да поздравам некоја феминка. Читкам многу феминки, многу мислења, сум научила доста од вас, во кризни моменти сум имала и голема подршка, али некако ми било излишно овде да напишам некое име. Али мислам дека е редно да поздравам бар дел од оние кои во овие две години ми оставиле впечаток, оти не верувам дека на сите ќе ми текне во моментот. Списокот може ќе ви се види долг, али јбг, не сум поздравила никого, па мое право си е да се разбацам еднаш. Спојлер Прво сакам да ги поздравам Трендафилка и Марама. Кога ќе видам пост од нив, автоматски одма читам. Можат многу работи да се научат од постовите на Трендафилка, а за филмови пак нема промашај. Марама ми е најкреативната девојка овде, неколку комбинации во Модни критики што имам видено, преубаво склопено. Свака и част за таквиот моден ум што го има! АнаКаренина и Љубам - уметничките души на форумов. Преубави постови во СДК, има многу топлина во нив. Да ги поздравам и Хај и Црешичка, Гевгеличанките. Хај додуша ја немам одамна прочитано, а Црешичка се надевам убаво си поминала на одмор, може и ме видела, али за тоа досега ќе требаше ЛП да добијам. Дивајн - Ретко некој да знаел што да ми каже ко девојкава, и тоа кога ми требаше најмногу помош. Несебично ми пишуваше долгометражни пораки, за тоа уште еднаш фала. Да си ги поздравам и колешките - Среќичка и Мистириус. Кога сме кај колешки, една идна колешка од септември - Плавуша. Инат си ко мене дефинитивно девојче, иако тоа не е ич добра особина, на факултетов ќе ти послужи. А-ј-а, сум приметила дека имаме доста слични размислувања за нештата, а и вкусот за филмови ни е ист. Да не ги заборавам и најзабавните личности на форумов - Дузи, Лудото и Јипман. Мислам оти никој нема такви случки доживеано ко Дузи, а и да има, никој така не ги раскажува дефинитивно. Лудото ме смеела милион пати, презабавна личност ми е, нејзините постови ме орасположуваат. А Јипман го поздравувам ради тие анимациите од коишто мочниот меур ќе ми пукнел. Тедибеар - оти има прекрасни постови во кои многу пати сум се пронаоѓала, плус мислам дека е и Бик во хороскоп ко мене, па од таму тоа. Поздрав и до Лепа, се надевам веќе нема толку да се секира за тоа што ја мачи. Ги читкам и Хипица, Мимс, Лилбејби и Ади - интересни ми се нивните постови. Толку за денеска. Наредниот поздрав пак по две години. Шала.
Баш ми е мило што направи место за мене во твојот прв поздрав, да го наречам СП и до тебе и голема благодарност за сите лични пораки и совети од твоја страна
Јас нема да нагласам кого поздравувам,но поздравените сами ке си се препознаат.Затоа поздрав до сите инати на форумов со следниве слики и за крај позз повторно до сите
Поздравчиња до женскиве 1209- I`m here во последно време ќе напишам мислење па се предомислувам па бришам, но битно овде сум starfish - Фала на убавото мислење што го имаш старфиш баш пријатно ме изненади Divinebutterfly julie77 - долго време ја немам поздравено мојата "дадичка од форумот" не заборавам дека во почетокот ти ми даваше најмногу подршка и сила за се Остварувајте сонови ви давам по еден
поздрав до fallenangel.ти го прочитав постот и да знаеш само каков бес ме обзеде.немој да се нервираш се минува
Сп бек до Талита, Сара123 и Гирл-мири Ве поздравувам со Спојлер Спојлер се извинувам зошто заборавив оти гирл мири беше мажена па еве нејзе ја поздравувам со http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 0ChpZq4H7A
До Славица-thank you за се Џули77-онака зошто ми е интересна И до Магнолија-баш убаво што те потсеќам на мераклиско кафе ,тоа е едно од моите посебни моменти и ритуали Ви испраќам многу колачиња,за сладок сон
позз бек до гирл мири - кај си срцка? замина италија?? СП до горде,срцекршачка,костич,ади888,еленушка,,илипили,перла,очила,деепблу. имајте пријатна вечер дечки п.с дома сумммммммм
*Ехо а ла ромска свадба* Добровече-че-че-че. Само за вас-ас-ас-ас. Специјални поздрави-ави-ави-ви. Од невестата! Да си отпоздравам ко што е редот. Ако пропуштам некого во канта да ме ставите! СП бек или беГ, ко што е сега популарно: Special.Someone crazyinlove19 PeaceLoveBasketball dream.queen Magnolija Chocolate.me eli25 Marilyn-Monroe - ќе играме мор ilipili CIA - Е ова е поштовање! Одма со невесте ми се обрати. Да пукне! ines.h Поздрав и до AnaKarenina - ако ти е од утеха, не само госпоѓа, туку ми се имаат обратено и со *циги акцент* „Леле тетке ама си убава, како А(н)џелина Џоли. Дај 5 динара.“ Divinebutterfly и Mysterious - душа ми се кине бре кога ве читам, ко себе да се препрочитувам. Ќе мине, ќе зајакнете само, trust me. Дотогаш главата горе! Вака обоени сте ми поубави. Јас ви праќам тон позитивна енергија и небо падајучи ѕвезди да си замислите желба. Иако небово е крш, си начекав прееска една, па да не бидам скржава, да споделам.
СП до колешките, ЛејдиГага7 и Стумфета Морам и Плавуша17 бидејќи признавам многу ме утеши со нејзиниот пост