Специјален Поздрав до TheCandy880, Glossy-girl, bluegirl7, Alesii. И до tessie. Деновиве не те сретнував по темите, но сабајлево те видов во една тема. До Zaboravena. Овие два - три дена, многу ми фалеше. Ми недостасуваа твоите животни приказни. И до TheaEsposito. Повелете.
Сп до Лилитке, те поздравувам и се заблагодарувам за две работи Затоа што секогаш кога ја правам онаа работа за која мислев дека не сум вешта а ми одземаше време и пари , сега можам слободно да си ја променам професијата Не се смеј секогаш кажувам Лилит ме научи Затоа што во една порака ми посака нешто што навистина му е потребно на секој човек Вчера си реков одам да ја поздравам Лилит, ама не можев секаде да бидам Со почит Озбилна и на здравје одмор.
Сакам да е поздравам mysterious! Па ти си доволно храбра,ме изнасмеа со постот во темата што би му кажале... Вистина е тажно,но почетокот ми беше смешно. Ма знаете сами на која реченица мислам A и да сакам да е поздравам Sara123
СП до сите оние кои денеска беа во касарната Илинден-или пак гледале на ТВ, или пак работат во АРМ (можеби имаат некој член во семејството во АРМ)....нека ни е честит празникот.....20 години АРМ, да живее АРМИЈАТА НЕ РАПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
Angel.Girl Знам дека ова е тежок ден, знам дека имаш тежок период, ама запамти, најбитните се до тебе и ти посакуват ништо повеќе од само среќа и добро, заборави на овоа мало место, и мисли позитивно и живеј со полна пареа... Знаиш дека сум тука секогаш, истата од пред 5 години, така да опушти се и живеј, животот е преубав ако си дозволиш да го видиш тоа. Истото ќе го кажам и за Џули. Јас и ти сме во слична ситуација, и верувај, само периоди се, миксови на чувства, се ќе помине, биди јака само, храбра и упорна, се ќе прекине и сонцето пак ќе не огрее.. http://www.youtube.com/watch?v=YQWszrZHBPI
Специјален поздрав бек до moonlight-girl.55, која иако не ни пишала во темава, ја паметам од другите теми. Имам добра фотографска меморија и обично феминките ги памтам во аватарите. Ете тебе сум се меморирала како плава, насмеана девојка Поздрав бек и до невестето, чии постови, особено оние во СДК, ги читам од почеток до крај, макар и 67 реда да биле И за крај, особено специјален поздрав до marama, девојката со која се „вадам“ дома пред моите кога ќе си купам нови чевли - Ама мамо, Марама од Фемина ете си купила два пара балетанки. Гледаш дека сите девојки така си купуваат по едно 38592183576948173 пара чевли? Еве ви кокос, да се освежите и да мислите дека сте на некој убав остров Имајте убав викенд девојки!
СП до I.love.your.lips (многу ми си мила ,фала за убавиот поздрав ) до Невестето - ми се допаѓаш,а и постовите ти се толку реални! Мило ми е што пишат паметни луѓе на форумов ,crazyinlove19 - како си ти мила? Се надевам поубав да ти е периодов, Lepaaa - фала сонце за насмевките,ќе си ги упоребам,само, знаеш како е кога некој ти недостига,ама ќе бидам ок ,ilipili - кога кафето? ,AnaKarenina - фала за лепчињата,многу вкусно беа,ела ти на палачинки,ќе правиме ,CIA и eli25 - пошто ми се мили,tea4e - фала за фустанчето,преубаво е! и ветувам ќе те запознаам подобро : ) , moonlight-girl.55 - секогаш мила,кога сакаш,фала ти и тебе за муабетот, N.Kety - а мене не ме поздравуваш,а? julie77 - don't worry be happy,ќе помини и ова Повелете : )
Сакам да ги поздравам : starbucks - искрена и оригинална! ilipili - многу ми е убаво кога читам искрено заљубена девојка! marama - во последно време често ја пратам супер храбра и модерна девојка! Дури би сакал и да те запознаам
AnuskaNESTLE е баш ми ја погоди песната да знаиш. Ама не знаиш дека за 3 дена куферот пак ќе ми заиграе у собата хихихи А денес еден поздрав до сите
Јас сум фина и културна девојка , не заборавам убав чин од нечија страна и затоа возвраќам поздрави ... СП до ... Црвенкапче моја Анушка Нестле ... фала ти на зборовите, не верувам дека сме во слична ситуација и не дај Боже да сме, ти си го имаш покрај себе и како знаеш да го чуваш ... и знам дека ти е убаво, само жена ако не комплицира не иде нели Кенди ... дадина ти си посебно бисерче и конечно кога читам дека си емотивно задоволна мене ми е уште поубаво Ели ... и ти си ми интересна и фина, те почитувам Памелче ... срце си ме насмеа со песната, ја би ти постирала нешто југословенско знам носталгичар си ама да не ме напраат Спојлер комуњарка ќе си ќутам Ви годи или не јас ќе ве послужам со ... за да ви е сладок денот
СП до сите што немаат појма што, како, зошто со Мис на светот и останатите милиони избори за мис и одамна се откажале од гледање на тие глупости