Специјален поздрав до Лилит. Ах бре Лилит, немири во државава денес ни направи. Што убаво си живеевме до денес. Уште од мали од мама и баба сме учени дека сме убави. И учителката така викаше. Плус сите викаа дека и убави сме ко нација. И ОП денес ко од пушка Лилит кажа дека ај што не сме најубави, туку дека не сме убави, ама стварно дека не сме ни како нација убави. И што е уште полошо се распалија девојчици дека стварно не сме, подршка одеднаш. Да те прочита некоја бабичка тука ќе ти каже тебе убаво. Готово, од денес не е се исто. Дури ни песнава нема веќе смисла... http://www.youtube.com/watch?v=lUwRxN59djU Немој вакви работи друг пат Лилит, немој.
Сп до Ади и Дивајн-женски жал ми е што не се погодивме за на кафе да одиме денес Касно ја видов пораката Совршенство-поздрав назад мила и не се грижи ти си силна и ќе поминиш низ се Колешка ми што нигде ја нема Ким Ричи Памелче-дека секогаш ме смеј Кетче Џули 17-ти посакувам само најубави работи да ти се случуваат на секое поле и да немаш ниту една грижа Вага-немој да се нервираш и да се грижиш толку за некој кој што не вреди Ви праќам бакнежи и прегратки на сите.Верувам тоа му е потребно секому секогаш.
^^ 77 Фала ти, поздрав од мене Илипили... се што посакуваш да ти стане реалност, љубовта да ти е вечен мотив. Со него да имате дооолги години убави моменти, засекогаш.
Pozdrav do site feminki,samo se cudam od tolku feminki niedna da se najde da me pozdravi,barem da kaze pozdrav do Vitomir zatoa sto e dosaden,glup,smesen ili bilo sto drugo.Nemoj da mislite deka ve molam i pak da vi skrenam vnimanie,zatoa sto ic oko ne mi trepnuva,ova samo glasno si razmisluvam nisto poveke.
plavusa jule77 adi888 kim angell kikav lux-za ubaviot avatar ПОЗДРАВЧЕ ДО СИТЕ ВАС илипили grean-eyes perlaa ocila i.love.your.lips се надевам ке се сретнеме на Чет и ке си писуваме пак како порано
Одамна не сум ве поздравила, па ете сега подолг список Сп до.. Спојлер Julie77 AnaKarenina Maramka Ludoto Divinebutterfly Kasha Mysterious Ilipili Lunicka Bluegirl Glossy Adii888 Lepaa Anna-Banana Chocolate.me CIA Starbucks Sara123 .. И толку. И ве поздравив затоа што сте ми мили и ве читам долго време.
Сп до Дволичен абе прати го тој дожд наваки Серафима Цигарче Дивајнбатерфлај АнушкаНестле ИванаМкд Ади888 Н.Кети Јуле77 Лудото
Lele mnogu izvini ne znam kako utnav.Fala ti na prekrasnite zborovi i zelbi. Pozdrav nazad i do : Stoimenovska i Girl miri
До ТедиГреј и Идонеа, често се имам пронајдено во ваши мислења, а криво ми е што општо на форумот не ве пронаоѓам често...барем во последно време. До Трендафилка, затоа што секогаш кога поздравува некого си дознавам што значи одредено цвеќе. До Л-енна и Тенкаи, затоа што, ако не се лажам, во последно време ги мачат главчињата со маки љубовни, ме потсетивте на мене. До Штрумфета93, ја снема некако во последно време, па кога видов дека пак е тука си се израдував.
поздрав до сите активни членови на форумов, кои помааат со своите мислења да биде решен некој проблем