До Rocket-Queen 666,видов дека била онлајн пред 5 минути,ама касно палам xD Се глеаме за 5 до 6 дена !
Сакам да поздравам неколку личности... до џенцката со цуца во стомаче meU girl1985 која одамна не сум ја видела, бакнеж за малата Adi888 заради сликата со лепезата до Sara123 којанон стоп нешто ќе почасти во соновите до комуникативните девојки...Glossy-girl I.love.your.lips Miss.Ricci до девојките кои мислам дека треба да застанат веќе на лудиот камен Divinebutterfly Phyramide до верниот обожавател на спортот и олимпијадата RainBow до две откачени девојки на L ..... Lux и Ludoto Спојлер
До ilipili, Следниот пат пред време договарање DzingrlakaDzikica, Glossy-girl, Divinebutterfly, Пак ќе си напрајме кафица girl-miri, Stoimenovska, Elenuskaa, Snow-Queen, мило ми е шо те бендисаја мојте слики на фб rossonerka Имајте убав деннн и СП До сите муслиманки на форумов, честит празник
Сп до Дузи. Ме пукна од смеење за личната карта! А мене годинава тетката ми констатираше дека ја носам истата кошула како за сликата од пасош! Кој да ги знае дека им излегува одма сликата,а и зошто тогаш пак ме сликаш ако више еднаш ме имаш?! Дупликат бе,за мењање! А јас замисли не ни приметив,ама веројатно потсвесно сум мислела дека е соодветна за такви сериозни документи. Морам да признаам дека ми падна непријатно!
Поздрав до : Stoimenovska Adi888 Glossy - girl TheaEsposito ilipili funkygirl - Те нема некако на форумов. Divinebutterfly pamelche - Или ти имаш постирано слика со ликот или јас и ти се знаеме. Спојлер Сакам да прашам, која е невестава ?
Поздрав и честит Бајрам до сите феминки од муслиманска вероисповед и честит празник Преображение Господово до сите феминки од христијанска вероисповед. За многу години нека се и двата празника.
Сп до сите муслимани,нека им е честит Бајрам,а нас христијаните нека ни е честито ПРеображението Господово. Сакам Специјално да си ја поздравам Lolipop 23 си знае таа зошто
Сп до администраторите и модераторите на Фемина Сп до колеска ми, Ади,Перла,Кети,Озбилназена,Марли,Лилитка,Теодорra,Запце и до останатите со кои сум си муабетела