Хахахах не видов дека и ти си била под неа изгледа пропуштив,иначе ќе ми покажеше напишано е мислење во меѓувреме... Ама ако,гледаш за тебе бил поздравот А и до Гордето ете
Еден скромен список од мене. Спојлер Гордето и Сноу - мили и позитвни личности кои од дамна ги неам поздравено. Ана банана и Еленушка - Султанките : Сара, Теа4е, Еспосито, МиленаТорес. Спојлер
Рикверцен поздрав до La.Reina.Del.Sur кралски се разбира Кога сум веќе тука поздрав до лепршавата marama,розевката HoneyBun,заводливата green.eyes,,освежителната Peppermint,единствената julie77, ,трендафиљестата Trendafilka,ориџиналната Doozy, ,серијалката Sara123,, позитивно лудата ludoto19,топлата душа JuLleE, Одам да перам теписи
Поздрав до Hipica. Сакам да е поздравам,бидејќи со сликите во модни кртики ме потсети на детството.Т.е шнолава пеперутката.Кога ќе ми текне колку ги имав дома и како само ги малтертирав,пеперуткиве.
Поздрв бек до Милена и Теди. Сакам да испратам еден специјален поздрав до Zaboravena. И да ти кажам баш си заборавена - Во последно време не пишуваш некако, но се надевам дека тоа е резултат на твојата среќа во животот. Ти посакувам многу среќни денови и моменти со него и со неа да си уживаш, па да немаш многу време за пишување на Фемина. Гушкии..
Sara123-многу ми е мила Glossy-girl-Срцка уживај извини што сум те сфатила погрешно tea4e-многу ми е миличка и емотивна milenna.torres-султанката ludoto19-ептен позитивна,интелегентна и забавна феминка marama-супер стил имаш и многу си паметна t.e.d.d.y -многу ми е мила PeaceLoveBasketball-си знае она ocila-друштвото во форумските игри и интересните мислења Elennaa-секогаш ме насмејуваш со твоите глупости Hipica-многу интересни летни комбинации имаш и многу си позитивна Hipster- самото смајли кажува све lunicka-прекрасна мајка и прекрасна феминка Stoimenovska-многу ми е интересна и сличен вкус имаме во некои работи Anna-Banana- TheCandy880-интересна ми е за читање rossonerka-најдобрите мислења ги имаш ТheaEsposito-многу е добра и паметна doozy- Hurrem-Aleksandra BlueHeart bluegirl
Ох ,ох шубо ми дојде тој колачот,уште во живо да го имав ах што го чекаше .Ај ко ќе ја завршам диетата ќе се почастам со едно во твое име,а можи и заедно да се почастиме Поздрав назад и до тебе мила,еве ти од мене до тебе.Бирај си
Ајдее еден СП до сите шо играат SongPop на фб и растураат или пак одвај победуваат (тука ќе се пронајде некој)
Сп до Lolipop23 и Unfaithful18 Сп до Горде Фала душо на поздравот кога ќе си дојдеш ќе ти кажам уживај