Да си ја поздравам Micheleljubov дека ја сретнав на два-три пати во темите низ кои јас се моткам. Не ти праќам слики од храна и пијалоци. Ќе ти пратам нешто директно во лп.
СП до Ричи.аааааа и под итно да си го смени никот, читам таму ричи ова ричи она, тоа некоја друга ричи да ти била Бидете малку по иновативни со никовите...што да кажам Ај нема врска, ќе се навикнам
Unfaithful18 и нејзината тема Типови на форумџии според корисничкото име Јака ти е темата, браво... па не за џабе напрајвме 10 страни во еден ден.
Поздрав и до тебе, иако сме во иста категорија ги поздравувам и точките, да не се чувствуваат запоставено.
[ Ни под разно не го сменувам никот Rici.aaaaa toa sum jas, Miss.Ricci си ти зар неможеш да ја видиш разликата --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- С.П ДО... 1.Crazy stupid love 2.Julie77 3.Gordana10 4.Glossy-girl 5Alesii 6.Sexy bejbe 7.Pamelce
http://www.youtube.com/watch?v=z-HKvYDTpoc&feature=plcp Поздрав до calliope со песнава. Си ја слушав и по некое време скопчав дека за аватар ја има сликата од видеото Не знам дали и е од таму, ама ете, нека и биде поздравот Спојлер Претчувствувам дека е тука некаде во овој ран утрински час
Тука, ами каде? Се вампиросувам. Кај ја најде, види што била убава во поголем формат. Врска немам од кај ми е, си имам фолдер со 1000 сликички и си бирам повремено. А од песнава не ќе да е, оти Каљопа не слуша шпањолско и шпањолско нече њу. Поздрав Oxymoron, едно од моите омилени стилски изразни средства. Поздрав и до тебе bittersweet и понатаму да си останеш насмеана. Јас праќам еден СП до девојчицава над мене. Таман да го пратам мислењево со поздрав кон неа, таа се појави. Бре! Ми расипа изненаџење. (Што изненаџење па ќе беше... ) Немој да мислиш дека не те мислам! Ти ја праќам сета среќа на светов и очекувам да ми се испофалиш.
Да вратам најголеми поздрави до моите најмили Alesii ,T.e.d.d.y и се разбира milenna.torres Да ги поздравам и Divinebutterfly мила и драга личност ,Glossy-girl -мила феминка.Не смејам да ги заборавам и моите најмили султанки кои не ги гледам често на форумов Hurrem-Aleksandra откако ставија клуч те нема некако ,Сара123 една од нај султанките ,pupi.girl па кај си ти,ја нема темата те нема и тебее , Sarence -Те нема,те нема и те нема .И никакоо нее смејам да ја заборавам PeaceLoveBasketball .
Сп до Micheleljubov. Нема многу мислења, но сите се убави и квалитетни. Сакам да се заблагодарам за нешто, мислам дека ќе разбере ! Сп и до Miss.Ricci, Glossy-girl, Alesii.