фемина90, анни, тедибеар, гордана10, Анатх, ОзбилнаЖена, Ординери Грл, Ангелче,Нина24, докторката,мис независната и сите други
Обично не двојам никој, ама денес морам да поздравам одредени луѓе, оти по се изгледа дека од утре ќе немам интернет, па поретко ќе пишувам. Значи, СП до Сеси, Озззи, Офии, Анннни, Вики4е , Ангелче , Багуф4е, Џули, Душето, Лукс, Винтер грл, Виножитка, Ненушка, Лижавчето, Карак, Спичлес, Дејзи, Смајли, Блубери , Ким, Вајлд, Озбилна жена, Анатх.... Ако ми текне некој до почас ќе го допишам... Девојки ми го разубавивте летото, ми станавте секојдневие Стварно ќе ми недостигате......
Фала девојки на убавите зборови, мило ми е што ви привлекувам внимание со моите мислења иако некогаш имам некои испади Специјален поздрав до Лолипоп баш ми е жал што нема да се дружиме толку многу со тебе, до Сесилија, Нина24, и најспецијален до Оззичето- сестричето . И мојата шкорпија мила да си ја поздравам Трендафилче
СП и до тебе мила Ќе фалиш овде на форумот СП и до Сесилија која ме поздравила Враќам на поздравот дупло
И мојов денешен поздрав ќе биде подолгичок,затоа што од утре помалку ќе ве дружам. СП до Лолипоп23,Вики4е,Чика,Ангелче,Спичлес,Бројче,Анннни,Оффспринг,Оззиејнџел,Трендафилка, Лилит,Сесилија,Лижалка,Лукс,Хипица,Гоу грл,Џули77,Озбилна жена,Багуфче,Ким, Вајлд чајлд,Марли,Смајли,Анатх,Душица-Ск,Рејнбоу,Ненушка,Карак... Тие што ги заборавив извинете толку можам да мислам. Ве гушкам и ве бакнувам мои феминки.
Де бре,дојде септември и сите се поздравуваат! Ајде и јас да си ги поздравам сите мои феминки од кога ги немам поздравено Поздрав до Викче, Лукс, Ангелче, Бројче, Анннни , аннии , мис индепендет , Вајлд Чајлд, Оззи и Офии , Зимската девојка, Докторката, Смили,Лолипоп, Џули , Гоу , Дејзи , СкајЕјнџл, Гордана, Ким, Кате21, багувче, Ива- Мици со Мачорот ,Сесилија, ОрдинариГрл , Роуз, Виножитка, Хипица, Душица,ВајлдЕјнџл.... Да не заборавив некој ?