И да сакаш не можеш да го смениш, тоа беше кажано онака. Инаку имам доволно здрав разум да разликувам Ричи.аааа од Мисс. Ричи, но кога ти се обраќа и тебе некој само со Ричи разликувај. Боже не смее човек мислење да си напише. СП до Дивајн За некое време ќе биде се како порано
rici.aaaaa Adi888 Sara123 Glossy-girl bluegirl7 BlackSwan5 tea4e milenna.torres PeaceLovebasketball t.e.d.d.y Hurrem-Aleksandra sarence pupi.girl ocila ludoto19 Shelea rossonerka madonna blueeparadise гушки со сите вас
СП до Трендафилка, затоа што квалитетно ме тресна од земја со еден пост во темана за љубовни проблеми и совети, наменет за сосема десета личност ама ме натера да се размилам и да се променам на подобро. Спаси уште една врска без да си свесна за тоа Те гушкам
До SHELEA мачо- љубецот, поетесата онаа која морам да признааам највеќе сакам да ја читам STAY STRONG
СП до моите драги Moira, AIT, Annath, meU, Phyramide, Snow-Queen, eli25, babymama, MacenceEna, Bozica1985, Palchica, rossonerka, slavica999, sun.shine, flowergarden, wolf4e, blond, Ariel ,..... уххх многу сте биле и гарант некој заборавив. Еве ви еден Schweppes tonic water
СП до Miss.Ricci (мило ми е што се врати ), Lepaaa (be strong!), ilipili (ќе биди,не се секирај,немој сега депресии ), K.i.m (се изгуби ти чупе,ама се надевам се да е ок), Libera i Annie.mk1 (мило ми е што е се ок и сте насмеани), Adi888 (after the rain comes the rainbow) П.С. Фала,СП бек I.love.your.lips,срценце ми си
СП до Диванбатерфлај гирл-мири Сноу-Квин очила Горде10 Лукс Лилит Шелеа Повелете http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 3XyLzDAktY
Нај специјален, најтопол и најзаслужен поздрав до Дузи!! Премила си девојко. Незнам никој со поголемо срце од тебе! Ју ар мај бест вирчуал френд. Чисто колку да си знаеш. Секогаш си била тука да ми помогнеш, да ме подржиш и да ме утешиш. Се што ќе напишам ќе биде излишно затоашто нема да го долови твојот карактер. Незнам како да ти заблагодарам што секогаш кога ми било тешко ондека горе кај писменцено ми се појавуваше црвено единиче. Ти благодарам од се срце Ни оние два тројца пријатели кои ги имам не се мерат со тебе. Прекрасна си, совршена си ..
А јас па дојдов тебе да те поздравам. Види, никој не е совршен, така ни јас. Ама откога почна да пишуваш, ми стана многу мила, не знам зошто, ама ете. Ми го привлече вниманието со тоа колку татко ти те сака и колку ти го сакаш него. Можда ради тоа што никогаш не сум го сакала татко ми ниту па тој ме сакал мене на начин како што вие дома сте поврзани, сакав да те читам и ми беше мило кога читав дека има нешто такво. И многу ми беше и уште ми е жал кога ќе прочитам некој неубав пост од тебе, дека се карате, или дека ви е тешко... Не заслужувате ништо такво. Сега ми е многу мило оти тек тук се средија некои работи. Јас ти реков дека во сите гужви, татко ти нема да заборави дека ти е татко и дека те сака. И тука сум јас, пак ќе ти речам, и да ме бркаш, не си одам.