Одамна немам асално поздравено па ете мерак ми дојде да напоменам некои мили девојчици. Најнапред сакам да ги поздравам Плавуша, Есперанца, Старбакс, Лукс, Ади, Ема.ск, Лавли и сите други идни бруцошки. Идните ми колешки Спичлес и ЛејдиГага. Спаркс, Каролин, 1209, Хипстер, Трендафилка, Мендилејн, Алисаинвондерланд, ГарповаВ (патем кај се изгуби девојкава) и сите други вампирки. За Фајркуин и Бичд огромен поздрав, девојки се испозаборавивме. Марамка, Дузи, Окси и Офи девојките што ги имам запознаено, ептен сте ми мили, ве немам заборавено, здравје пак ќе пиеме кафенце . До мамичките Анат, Лолита, Луничка и Геа . Мишелке посебна гушка до тебе . Џули ептен ми имаш помогнато, најмногу си те поштувам. Биттер-грл тука си знам , те немам заборавено . Георгина легендата што кратко не дружеше. АнаКаренина, Ели25, Магнолија, Мимс, Нимерија, Саја, Шилеа, Сесилија, Лилит, Старфиш, Жапче, Боа, Љубам, Теодора, Мерлинка, Лудото, Пирамид и Ливинг on the must read list! Нејтири, Тедимече, Независната што одамна се изгуби, Виножитка, к.и.м , Фемина90, Глоу, Лолипоп и Анфејтфул, Калиопе, Хипи, Бијорселф, Сексилејди, Карак. И за крај до момците Најтвокер, Јипман и Марли. Некои се испоразбегавте, некои останавте тука, некои сеуште активни, некои само следат пасивно. Некои сте нови и му направивте добро освежување на форумот. Од вас прочитав квалитетни мислења и дискусии, поради вас јас станав подобра личност и во ниту еден момент не зажалив што се регистрирав на форумот. Затоа поради вас сеуште сум тука и останувам да ве следам.
Фала ти мила Дивајнче.се надевам дека и јас нема да запaднам во поголема депресија Поздрав назад и до тебе Сп до Glosy -мала во годините,а многу голема и зрела во душата ПАмелче-исто и таа спаѓа тука Adi-ти се восхитувам на силата и трпенитето ЛЕпа-не си ја имам поздравено Ким и колешка ми Горде -ми се изгубивте скроз
Поздрав до Дивајн,одамна се немаме читнато,ама следам ја што се случува И до Кенди,мило ми е што си среќна
поздрав до сите феминки кои ми посака убави желби за мојот роденден.фала на сите вас поздрав и до илипили---некако те немам видено тука perlaaсе надевам се си е ок ocila i.love.your.lips ---две мили мои девојки ангелл i греан-ејс --- за писувањето со вас и васите советi
До LittleDevil Спојлер Те читам во темана "Полагање матура и уписи за на факултет" секој ден. Ич не се секирај, 100% си примена, не се сомневаме во тебе. И до Anna-Banana Спојлер Мислам дека те видов саботата. И уште еден до Rainbow. Сега видов дека ја заклучила темата за Хуремка и за Суле. Фала ти.
Тука сум, читам редовно, а некогаш и пишувам, ама ретко. Поздрав бек вампирке, ајде за околу еден месец ќе делиме импресии во темата.
Поздрав до Есперанса со песнава http://www.youtube.com/watch?v=gduWcg_p ... re=related Бидејќи секогаш кога ја слушам ме потсеќа на тебе Ти го праќам лепотанов ако го сакаш ако не пак ќе си биди за мене Патем поздрав за сите кои го обожаваат него и неговите песни
Stoimenovska поздрав и до тебе, еве почасти се. Спојлер Добро е што зачував неколку необјавени фотографии
Од дама не сум поздравила никого па еве ја користам оваа прилика да си ги поздравам најдрагите феминки....Serafima, Danilela, TheCandy880, anastasija85, Hiii, sanjaeva, DAngel, anneyy, lady-red-riding-hood, Abeja, crazylady, Juicy, zhap4e, Linn1, starfish, Forgotten, esperanca, teddybear, Lov3, Gordana10
^ ''Срце преку небото'' -Владо Јаневски : ко воз да газам преку жар ''Името твое '' (не ми текнува на групата ) : името твое на брегот го напишав брат ми го избриша Поздрав до сите кои не го работат тоа што го сакаат, секогаш кога ќе помислат дека не е тоа wanted job им текнува дека ќе си земат платичка на 15 ,боље ишта него ништа
Кате, аме ме насмеа. Јас си пеев: Како Вардар ќе те отечам... Штрумфета, имаш букетче од најискрени поздрави, зборови, бакнежи и цвеќиња од мене. И да не ја заборавам слатката Лолипоп
Поздрав бек до Strumfeta93 и Stoimenovska А воедно поздрав и до tweety26 - гледам дека си тука, ама нешто не ни пишуваш... Ај да пиеме кафе Вечерва направив пуканки, па ви испраќам на сите три! Мх, мх, како убаво мирисаат... цела соба ми мириса на путер