До АнаКаренина - леле пуканки и „Господар на прстените“ Кај ја откопа сликата Да ти кажам, ептен љубам пуканки! Дури претерано! Вечерва знам дека ќе биде movie night, па затоа п.с. оваа комбинација е мх мх!
^ Да знаеш само колку путер потрошив последниве денови, моите ќе ме убијат И само трчам во КАМ за да докупам и никако не ми стасува Сега сакам да пробам да направам со вегета, или мелен лук, да видам како ќе испаднат Поздрав бек и до тебе Bright! А воедно поздрав бек и до Miss.Ricci, се надевам поактивна ќе бидеш на форумов, па почесто ќе ни пишуваш Ииии до eli25 која ми е една од најсталожените и најсмирените феминки. И кога и да ти го видам аватарот, добивам желба за кафе Е сега не знам дали сте на диета, ама што си е сигурно - сигурно си е. Да не утнам, еве ви испраќам чаша вода со лимон и коцки мраз Освежете се
СП до Milenna.torres -срце... PeaceLoveBasketball - Alesii - Sara123 -султанка Divinebutterfly-драга,мила... Adi888 -Честито Glossy-girl T.e.d.d.y Hurrem-Aleksandra -Те снема...Pupi-girl -Те нема... Sarence -Кај си ти,се затвори темата и ве немат...
... ако е ма прв пат не ми смета ... повратен и до тебе... како и до... Strumfeta93... teddybear... sesilija... и тандемот Гордана и Озбилна...
С.П до: 1.Gordana 10 2.Lux 3.Annath 4.Trendafilka 5.CrazyStupidLove 6.Angie 7.Ocila 8.MissRicci 9.teddybear 10.Julie77 11.Stoimenovska 12.Tea4e 13.Sexybejbe 14.Sexybejbe86 15.Slavica999 16.Nena2010 17.Pamelce 18.Meu 19.M.a.c.e 20.Hkikica 21.Alesii 22.Glosy-girl Супер сте девојки со вашите постови ПОЗДРАВ
Сп до Памелче мислам дека си ми ја лајкнала страната на фб, ако грешам извини и до оние кои обожаваат лешници Спојлер
Спојлер Спојлер Само за плавуши,овие другиве не се поарни од нас нели.... Спојлер се шалам или не одлучете вие Пивце и кикиритки добро ке ни дојде нели
СП до Glossy-girl pamelche Alesii BlueHeart OneDirection онака првпат ве поздравувам ама затоа што има по нешто што ми се допаднало кај вас
Поздрав до AnaKarenina,кафенце може кога сакаш.Ајде да се договориме. Ја поздравувам и Addrianna. Ви посакувам убав ден,повелете освежете се.
СП ... до згодните и неопходни цурки Штрумфетка и Лолипоп СП ... до младите дами Еленушка и Стоименовска, Хиккица СП ... до госпожите Луничка и Ричи.ааааааа Имајте убава вечер ...
ТheaEsposito Hipster Hipica Sara123 ludoto19 Glossy-girl Majuv4ence13 Adi888 Stoimenovska lunicka rici.aaaaa tea4e Hurrem-Aleksandra pupi.girl sarence BlondeGirl8 blueeparadise BlackSwan5 bluegirl7 BlueHeart ocila rossonerka milenna-torres Elennaa Anna-Banana PeaceLoveBasketball аnabel-a marama la-lita-e Madonna Gordana10 Ај да не должам сеа која за што ја поздравувам...Чим ве има на списоков си знаете дека за мене сте посебни..Секоја со своите мислења..
Враќам поздрави Alesii и Rici.aaaaa. СП до Милена.Торес СП до сите оние кои и поздравувам постојано а не ме ни фермааат (со исклучок кон другите) СП до модераторките.