Позз бек Јуле77 позз и до Ана-банана до кумата Перла и до срцекршачка, одамна ја немам прочитано ми фалат нејзините љубавни приказни
Lolipop Оти стварно дава убави критики за модата. Lepa Сега знаеш каде ќе ми идеш по цели денови на гости, совршено дворче за да си се изнасмееме и изнаплачеме, да се радуваме и тагуваме, и да се изнајадеме и изнапиеме - лулајќи се на лулката П.С Скајп кога можиш пиши. И поздрав до сите на кои гордоста не им е толкав товар, за да не можат да кажат искрено извини, кога не се во право, џабе е вртењето, џабе!
^ Едвај чекам, значи. Во недела идам! И пиеме едно кафееее, големо кафе! Ќе ми го замениш мој А, кај неможам да си одам кај него секој ден, ќе идам кај тебе! Поздрав голем до тебе, мила! Поздрав и до Лолипоп23, Артемишн, (заедничко си имаме нешто, до кога мхм?!) Ади888 , Дивајн ама Батерфлај илипили зошто се најмили сите три до една и Памелче ќе си поздравам зошто за нејзините години е и повеќе од паметна!
До феминката што ме адднала на фб. Таман да прифатам, го откажала барањето. Не ја знам која е, ама можам да ја запознаам виртуелно.
СП бек и ајде да легнуваме,касно е И онака мене ме боли главата,одам јас ДОбра ноќ ви посакувам на сите
Поздрав бек Ана-Банана Поздравче и до Ади и симпатијата мој. Едит поздрав бек и до џенцката под мене.
Специјален поздрав до мајсторот што ни бели дома, и да има така малце повеке осет, зошто кога спијам најмногу торпа, како џин е со таа скала значи. Поздравче и до сите Вас
Почувствував потреба да ја поздравам RainBow,не знам што ја мачи,само знам дека се е ден ден ќе помине,ќе останат само сеќавањата за нервозата.Се ќе се среди,верувај! Уреински поздрав и за драгата Moira
Поздрав бек до antonina girl1985 anna-banana 1209 СП и до Моира и anabel-a Spoiler Моира сака шкорпии , анабела, нити бојата на косата не ни е иста со Ема Стоун Lunicka (фрлам чоколатце ) марама, скорпионка, славица, ели, маца... за еден голем број мили жени, ако продолжам да пишувам ќе ме банираат ви праќам љубов и гушки утрово http://www.youtube.com/watch?v=gvmyTZEqlo8
До даничап - ја заборавив вчера и се истуфкав Многу сакам да те читам, зошто и јас имам живеено надвор, па секое твое мислење ми ги буди повторно чувствата....точно знам како се осеќаш, и ти посакувам мнооооогу многу здравје, љубов и леснотија во животот