Има ангели и на замјава. На пример Серафима и AngelOfArh. Еден најголем СП до нив. Сп и до сите маченици од темата ,,Како да се поправам,, И до идната колешка Плавуша. :geek:
СП до Moira!!! Среќен роденден драга моја феминке! Да си дочекаш уште многу родендени и да те прати се најдобро во животот! p.s. Spoiler
jule77-одамно ја немам поздравено ilipili-те нема да се писеме на Чет lepaaa-онка те поздравувам,Често те Читкам perlaa-исто така се немаме сретнато на Чет,бас убаво се писувавме ocila°°°i.love.your.lips--поздравЧе и до вас ana-banana###Ammy.Lee ### kravce### figgiMK### Hipica###alesii---девојки кои ги Читам и ми се интересни
СП до lunicka, eli25, zhap4e, Divinebutterfly, Adi888, teddybear. Сите сте ми посебно интересни за читање, уживам во вашите постови СП до младата невеста gil-miri И најголем СП до Пирамида, со едно смајли кое стана нејзин заштитен знак , еве токму ова
Сп до: Лепа- Бидејќи понекогаш се пронаоѓам во твоите постови. Дивајн-Бидејќи одамна не сум ја поздравила но не сум ја заборавила. Дузи- бидејќи секогаш ме смееш,луда си дури полуда и од Лудото,патем и неа си ја поздравувам. Анат- бидејќи секогаш готвам по нејзини рецети Одлична домаќинка. Марама-Бидејќи увјек е во тек со модата . Анабела-Бидејќи станала прекрасна мома. Лукс и Вајлд бидејќи се упорни. РејнБоу-Бидејќи е толку нежна и мила.Зрачи од добрина. Серафима-Бидејќи ми ја смирува душата со нејзините постови. Ади,Илипили,КрејзиЛејди,Брајт,Даничап,Артемишн,Горде и Жапче бидејќи обожавам да ги читам. Едноставно ве обожавам, ваша , Ејми Ли За сите има.Изволите.
Специјален поздрав до Емилија која ја чита темава и е многу фина зошто ми одговори на пораката. Најголем поздрав до тебе женска.
Сп до figgiMk затоа што ни го снабдува форумот со слики. И до Honorthyself, затоа што и јас како Џули77 сакам да ги читам твоите постови.
Sakam da ja pozdravam SRCEKRSACKA,zatoa sto na mnogu sarmanten nacin gi pisuva postovite na tema sto bi mu kazale,ednostavno uzivam da ja citam!