СП до Alesii и Miss-Angie92. И СП до Elenuskaa. Спојлер Ти ја лајкнав страната. И една другарка ми пиша: Некој станал дизајнер за накит а? (дека исто се викаме) И после док убедам дека не сум јас, и дека пишува Неготино..
Alesii tea4e Sara123 bluegirl7 Miss.Rici ilipili girl.miri rici.aaaa Anna-Banana Elenna Adi888 pamleche Stoimenovska PeaceLoveBasketball Elenuskaaa Lepaaa Lov3 Special.Someone Ammy.Lee Doozy anabel-a lunicka marama Danilela danniela5 Lolipop23 и Unfaithful anamariia.x3 Имајте прекрасна вечер. Накит за секого. Доста частевме со благо, навалите на аксесорис. Спојлер
Позз назад до Anna-Banana Glossy-girl Elennaa - видов некоја Елена лајкувала, ама кој да знае дека ти си Еве ви ладна кока кола и палачинки (иако ја не ги јадам еве за вас ) Спојлер
SPECIJALEN pozdrav do site navivachi na BARCELONA Chestito neka ni e pobedata Спојлер Pardon za latinicava
...до оние кои ги маче некој проблем, нем да се омачат. Како знак на подршка не, нема да дигам маица, само еден мал инспиративен цитат И да се насмееме http://data.whicdn.com/images/33961324/ ... _large.png
Сум го сакал да го поздрављам. Онака нај од срце, до посебни суштества. ljubam - Ма, целата си обоена во љубов. Па мене ме стопи бре само со раскажаното. Да сум била на твое место, сега би ме собирале со лажици во некое шишенце од што би била во стопено стање. Вечно да си уживаш во таква филмска љубов. Си заслужила. cigarce - Да немаше кориснички имиња, би се чудела кога сум ги пишувала мислењата, а не се сеќавам на истите. Најсериозно. Ме скрши посебно со последново во СДК. Го делиме истиот страв. Но, никој не се обидел тоа да ми го сфати ко страв, незнаење и немоќ, туку ко желба да бидам диктатор кој фактот дека израснал без татко и не знае да се однесува со машки, го користи ко изговор за да се сожалат и да ми ги простат глупостите кои ги имам направено/кажано од немање искуство. High five за нашиов несфатен свет. Мех, да не патетикувам, поздрав и до cinderella5 Често те гледам под постовите, а те нема да пишеш. Чкртни малку повеќе, не се срами.
Специјален поздрав до Hayley За тебе ниту чоколади, ниту цвет. Едно големо прекрасно црешово дрво, затоа што ме потсеќа на тебе (кога е младо е кревко, ама кога расцветува сите му се воодушевуваат) Спојлер
Glossy-girl girl-miri pupi.girl Mrs.Cuper anabel-a rossonerka TheaEsposito BlondeGirl8 BlackSwan5 Gordana10 Sara123 Hipster Hipica Majuv4ence13 ocila tea4e Elennaa ocila lunicka Stoimenovska PeaceLoveBasketball Hurrem-Aleksandra milenna-torres Anna-Banana rici.aaaaa ludoto19 Adi888 bluegirl7 Ви праќам еден ТОООН гушки...Имајте убав ден
Најтопол поздрав до Calliope. Извини, те подзаборавив, ама обврските ми се до гуша, особено овие неколку дена. Talk to you tomorrow.
Сп до оние кои редовно ги читам: Hayley, kravce, Moira, Hipster, marama, Alesii. Ми се допаѓаат вашите мислења ! * Имајте убав ден.
Sara123 Наспецијален поздрав бек а и овака општо поздрав до тебе мила Летимично поминувам низ темите последно време, па не сум видела кој ме поздравувал уназад. Голема гушка до тебе
Сп до Alesii Snow-Queen rici.aaaaa girl-miri Glossy-girl I.love.your.lips My.Cloud crazyinlove19 LittleFairy ilipili perlaa sweetyy1 AnaKarenina Lepaaa tinkerbelll DzingrlakaDzikica Stoimenovska Sara123 kathy-style BI-44
Малку касно го видов поздравот julie77 и Ognenija Сепак ви благодарам, поздрав и до вас и имајте прекрасен ден!
Да допоздравам, не сум на темава секој ден, затоа... i.love.your.lips, nena2010, Look, pupi.girl, ilipili, lunicka, каренинчето и то. Спојлер