СП до Beauchamp i Towelie Другите покасно ќе си ги поздравам. http://www.youtube.com/watch?v=16bRiH5zfOY
tessi Alessi E...V...I...L Sara123 Plavusa19 Wolf4e Lepaaa Cresicka TeaB ocilа Ако заборавив некоја нека ми прости
Glossy-girl Alesii girl-miri pupi.girl Mrs.Cuper anabel-a rossonerka TheaEsposito BlondeGirl8 BlackSwan5 Gordana10 Sara123 Hipster Hipica Majuv4ence13 ocila tea4e Elennaa ocila Stoimenovska PeaceLoveBasketball Hurrem-Aleksandra milenna-torres Anna-Banana rici.aaaaa ludoto19 Adi888 bluegirl7 Еве вака сите ве поздравувам. За сите по една гушка.
Marama Lady17 BlackSwan Rossonerka Ocila Alesii Snow-Queen rici.aaaaa tessie Glossy-girl I.love.your.lips My.Cloud crazyinlove19 LittleFairy ilipili COolLady Lilit AnaKarenina Lepaaa tinkerbelll Spellbound Stoimenovska Sara123 Anja98 Doozy JoxyTheFreak Miss.Ricci
... Ammy Lee - те поздравувам сo My Immortal И до Kravce - интересни ми се твоите мислења ... и до Oxymoron - уникатна си ми. Уживај во месечината (ако не е веќе зајдена )
СП до potterholic. Размисли убаво за тоа, немој после да се каеш. Во порака му пишав се што кажа(не се лути). Ако ти го направи истото што ми го направи и мене, ќе видиш што ќе му направам со мене ќе си има работа.
Да си го поздравам вечерашното друштво : lovelife, anamariia.x3, Lili.lili, M..a.C..h.e, Abeja и секако Глоси . (ептен си ми срцка, да знаеш)
Голем поздрав назад до malechkata и Elenuskaa Еден посебен назад до лепојката и Joxy со едно бате. Spoiler Сакам да ја поздравам и Mygirl, ептен сакам. Ме раскина. Ти се восхитувам на таа храброст. Ma, знам дека ќе сум патетикус што претерано се соживува, ама ве поздравувам сите. Сите сте борци на свој начин, во своја битка, со своја болка и сила. Читајќи ве вака, исчезнува сета дрскост и резервираност, го нема сарказмот, нема потсмев. Се отвара нов видик во кој сите сме човечки суштества од крв, месо и душа, што од немили настани научиле болката и несигурноста да ја прикриваат и манифестираат на различни начини. Но, на ова поле, сите сме исти.
СП до мајсторот што цел месец ни ветува дека ке дојде, и утре конечно со песната http://www.youtube.com/watch?v=SjjOpJlHOR0, така посилно!!!!!
Поздрав до групата од чет. Ајде само нека е за убаво. Четов стана популарен со свадби. made by:lovelife.