Не бива да ме снема сосем без да се поздравам, па сакам да упатам еден заеднички поздрав до сите форумџики. Форум или не, виртуелност или не, Фемина беше мое секојдневие веќе подолг период и утрото ми започнуваше со сите вас. Се отуѓив поради обврски, и кога посакав да видам што се случува овде, сфатив дека скроз се отуѓив, немам што да кажам... Оставам простор за пак да ви се придружам, но не гледам дека тоа ќе се случи наскоро, па останете паметни и луди жени ко секогаш. Магнолија, Лудото, Волфче, Лилит, Мерлинка, Сесилија, Спаркс, Теодора ( ), Трендафилка, ФБИ, Росоењерка, Пирамида... да не набројувам понатаму затоа што сигурно некого ќе испуштам... Сите сте биле тука за мене кога ми било тешко и сум била сама, дури и без да знаете. Ќе продолжам да се радувам на пораки во сандачето, тоа уште ќе го проверувам и не ве заборавам, да знаете! Хауг!
calliope те поздравувам бидејки ми се допаѓа начинот на кој што размислуваш, не пропуштам ниту едно твое мислење Ema.Sk- поздравчиња до тебе женска бидејки вчера ме изненади пријатно кога ми пиша Може по едно кафе и рафаело за вас
До новата ми друшка DzingrlakaDzikica Многу ми е мило што запознав и друга супер личност од форумов. Се надевам дека ќе се дружиме и понатака. CHEERS!
СП бек до T.e.d.d.y. СП до Unfaithful18. Да не ми ја отвореше темата со глупостите.. Кај ќе ги запишував јас?
СП до Libera Ти го обоив името со сино бидејќи баш на тоа ме потсеќа твоето корисничко име и слободата. На бескраен океан и небо. Прекрасна си девојко!!! Spoiler Ај да те почастам малку.
СП до -Milenna.Torres -Аlesii -Glossy-girl -Divinebutterfly -Adi888 Нема да ве поздравам со храна за да не се здебелите еве ве частам со некои парфемчина да си мирисате убавко...Избирајте... Spoiler
СП до teddybear пошто истото сакам да му го кажам,т.е. порачам на мојот,колку пати истото му го кажав...Сега е оставен да мисли. СП до tea4e, SarahTayMomsen, Chocolate.me, Stoimenovska, I.love.your.lips, Hkikica -интересни ми сте женски,пишете повеќе и во другите теми,разубавувајте го форумот и фала за поздравите Поз и до AmmyLee (многу ми си слична на мене во некои работи), green.eyes,tinkerbell, Lepaa, Libera, Elennaa, Vendiii (се надевам да си поредовна,мило ми е што си тука,те читав порано ) anuskaNESTLE, tweety26, AnnieMk1, Miss.Ricci, Eli25, Mrs.Cuper ilipili i Adi888 - кога кафето?
Teddybear, Divinebutterfly и Lepa Зошто специјален поздрав? Многу едноставно - зашто имаме исти горделиви, неразбрани, полни со инает, и его до небото мажи до нас! Сигурно ги има уште многу на форумот со такви мажи, па СП и до нив! Нас ни треба една неделна релаксирана приказна само со жени, пиење, јадење, оговарање, и тегнење на плажа без да се замараме и да си ставаме се на срце, или па може ова, малку егзотичен базент, да смениме од нормалното, и да се впуштиме бар виртуелно кон една нова авантура тука. Ах таа љубов, кога би била поедноставна бар за едно 10 проценти...
Поздрав бек Divinebutterfly и anuskaNESTLE! А во контекст со поздравот на Анушка, едно нешто ќе кажам: Дефинитивно до името е! Оф леле... Мене денеска убо ми е, позитивно расположена, после неколку дена, па ете ви пренесувам и на вас малце од енергијава, ја имам на претек... (Барем денеска! )
^ скрос ист само црвен имав јас, ајдеее И тоа од брат ми го наследив. Кое прчење беше тогаш, па уште тоа за компонирање мелодии што го имаше, абе врвен музичар бев Поздрав и до тебе