Поздрав до Snow-Queen и Hipica незнам зошто али омилени ми сте на форумот . Поздрав и до големите навивачи на РЕАЛ МАДРИД: BlackSwan5, BoaVista, Ammy.Lee (и сите други големи навивачи на Реал) поздрав праќам и до demilovato4ever зошто ја обожава Деми. Најголем поздрав праќам на моите срцки Stoimenovska и Glossy-girl
До најспецијалните : Каsha Chocolate.chic Mrs.Cuper starbucks najubava2010 Monroe Snow Queen HoneyBan Adi !!!!!
Поздрав бек до calliope искрен и од срце,нема многу да кажам само се надевам дека оној проблем кој очигледно го имаме и двете ќе го надминеме Овој пат ќе ја поздравам и срцекршачка! Не ми се верува значи која будала сум јас,читајќи и ги мислењата си викам па добро можно е ова да и се случува на девојка која има околу 20год,и сега случајно гледам дека има 27 До мене е срцекршачке,не гледам јас
Поздравчиња до сите што есента ја сакаат баш поради топлото ајварче Ќе правеме оваа година заеднички ајвар да го мачкаме,да го јадеме овде А сликиве ? само за да ве настрвам ги ставив
ilipili Пред малку ја сретнав низ Широк Сокак со дечкото ептен дотерана Залепи некое сличе од комбинацијата на форумов да те пофалиме.Незнам колку ме примети кога зјапав во тебе, со другарките бев.Одма те познав.
Е браво ма Кенди кај да барам сеа у 3 саатот ајвар башка и гладна како што сум ухх кај ме потсети сеа Памелче праќај едно тегло наваки