Поздрав до сите форумџики, сега поретко ќе се гледаме, но сепак нема да ве заборавам! Најспецијален поздрав до Споилед!
СП до Трендафилчето,кара каранфилчето китка шарена немирисната СП и до сите други ( е за вас немам песна )
Позз до сите! И на сите школарчиња кои од утре почнуваат и посакувам среќен почеток на новата учебна година !
Мици , јас второто не сум го праела за да ми треба или фали Ама ете , лоша да не испаднам па и нив ги поздравувам И фала на поздравите девојки
Ајде и јас да ги поздравам моите омилени форумџики СП до чика,вилдангел,вилдчајлд, Сесилија,Вик4е,двете анни, докторката,ненушка,багуфче, Лух,Озбилна жена,Виножитка, Лижалче,Ким,Дејзи, Мисс индепендет,бројче,Хипица и сите други кои ги заборавив
Јас да се заблагодарам на сите поздрави...И јас ви праќам СП на вас Сесилија,Блубери,Спичлес,Винтер,Лолипоп (многу ќе ни фалиш ) и сите други што ме поздравиле... СП и до останатите форумџики кои се редовни овде...Ви праќам многу бакнежи
Ти си мое сестриче! Бакнеж и прегратки за тебе! СП до Лолипоп23 која многу ќе ми фали и да знаеш никогаш нема да те заборавам,кога ми ја пиша пораката пред некоја недела,веднаш знаеше што ми е! Потоа поздрави до Спичлес, Винтергрл и сите други што ме поздравија денес! И најпосебен поздрав до тие што НЕ ме поздравија! Ве сакам сите!
Поздрав и до тебе Поздрав и до багуфче и ози Поздрав до сите што почнаа да се спремаат за на школо(тука спаѓаат и оние кои ги мрзи и кои не можат да си го најдат ранецот)
Враќам на поздравите. Сп Ангелче. Ај ќе се сретнеме ние некој ден, можеби. СП до сите кои од утре се враќаат во училишните клупи.
СП до тебе боровинче Винтер ќе ми фалат утринските часови со тебе Спичлес мило..силна гушка за тебе.. И ти ќе ми недостигаш..Можеби се гледаме Ск Сп до тебе Докторче..еве јас те поздравувам