Ја би еден поздрав до Дволичен,дај смени тоа аватарот,некако не ми одговара на аватар Вентворт,а одоздоле да пишува дволичен...
Читав во темата „Како ја запознавте љубота на вашиот живот“ мислам беше, и налетав на одговорот од bittersweet, кое филмско упознавање женска, топ Поздрав до тебе.
Поздрав бек до dolly.doll, Spagetta, pupi.girl. Се сетил некој и на мене. Специјален Поздрав до Gordana10.
Специјален поздрав до Lepaa,нека ми е жива и здрава,душичка Кога ми беше најтешко и најболно таа мислела и ми посака побрзо да оздравам Добра сум сега. Те частам палачинки!
Денес вака ќе ве поздравам сите, со неделен десерт. Имајте прекрасен ден и убава недела пред вас. Со оглед дека ќе залади за едно 10 степени...
До anabel-a, за денешниот пост во Како се чувствувате денес Ќе ја замолам да испрати една освежителна лимонада наваму, очајно ми треба!
Сп бек gingerchild Морам да те поздравам со песнава, ми се уврти во глава. И не, не ми се допаѓа, туку ме потсети на муабетот. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=gP8WIh-A27A И исто, сп бек calliope Не се сТрамам, само не би да пишувам, незнам зошто. Spoiler И не би да бидам патетична, ама морам