Сега го гледам поздравот и не можам а да не се запрашам дали некој кога се смее има дупче само на едната страна ?
Јас имам само на десниот образ. Порано го мразев фактот дека имам дулче на образот кога се смеам, но сега многу си го сакам. СП до сите на форумов имајте пријатен остаток од денот.
СП до thelittle17, T.e.d.d.y, Alesii, Hipster, Adi888, Divinebutterfly, Miss.Ricci, ilipili, Annie.mk1, Plavusa.17 и Sara123.
Марама. Некако многу љубов чувствувам за неа денеска, ме разнежни со постовите скроз. А и со последниве случувања на форумов човек сфаќа колку се може да се промени само за миг, делче од секунда, и се е веќе друго, па да биде касно да се кажат некои работи што сме ги чувствувале. Па така... Магнолија. Се заблагодарувам на форумов за оваа личност во мојот живот, за подигање на стандардите во меѓучовечките односи, за сите интелектуални мисли и разговори, за сета љубов, другарство, поддршка и лајкови на фејсбук.
СП до сите што уживаат да возат по кеј! Ај отидов да ги облакам ролерките Spoiler ги молам фуфиците издотерани, нашминкани, напудрени, во тесни хеланки, танги и маички со гол стомак кои одат со скриени намери да не се пронајдат во поздравов фала
И јас само на едната имам т.е поизразито а на другава помало е не е толку големо. И ужасно ме нервира Патем поздрав до Блу.грл
И јас имам само на десниот образ, не сум ги наследила и двете од татко ми Ама моето дупче е малку подолу, некаде малку под устата ми се појавува Поздрав до вас девојки! А поздрав бек до ocila, dolly.doll & crazyinlove19! Имајте убава вечер!
СП до сите кои сакаат побрзо да почне The Vampire Diaries, посебно оние кои едвај чекаат да видат што ќе се случи со Керолајн и Клаус
Последен поздрав до IvanaMkd дојде на 29 Јан 2012, и внесе толку милост,позитивна енергија,покажа храброст,сила, желба за живот.Покажа дека никогаш не треба да се откажеш од ништо. Како човек треба да се бори до последниот миг. Сега за последен пат те поздравувам, бидејќи ти секогаш се сеќаваше да ме поздравиш.Почивај во мир Ивана. Денот кога Ивана за последен пат не дружеше, 31 Јул 2012
Поздрав бек до esperanca. И многу поздрави до gingerchild,ljubam,marama,AnaKarenina,Lepaa,rossonerka,Lux,Oxymoron,caliope и Libera.Ми се допаѓаат вашите мислења низ темиве. За сите вас по една