СП до Annath, нема потреба од причина, своја си е, и наша, мене лично посебна и до lunicka, да не го кубе цвеќенцето и поздрав до сите кои сакаат да танцуваат и танцуваат и танцуваат (и прават бесрамано караоке додека се сами во соба) http://www.youtube.com/watch?v=OyVjdQXNs9s
спец за Ади... налетав на ова ахахах и ми текна на тебе девојко се надевам дека ке видиш или пак ке ти пренесат
Поздрав бек до девојчињата кои одвоиле барем 1 секунда да помислат на мене.. Bluegirl7 T.e.d.d.y dolly.doll Alesii Ocila Glossy-girl Еве ви испраќам по една шолја чај и добра книга. Уживајте во оваа вечер.
Хехехе искрено не те забележав воопшто,зошто не ми викна Фала за пофалбите,не се сликнав за жал,ај друг пат Специијален поздрав и до Куперка, Колешка ми, Ади,лолипоп,Дивајнче,Лепаа,Пами,Голоси,ВАгичка . Ви праќам бакнежи и гушки
L-enna, moonlight-girl.55, thelittle17, MandyLane, cigarce, XMaN, crazyinlove19, Unfaithful18... Имајте пријатна вечер и уште попријатно утро.
Е прво да сакам да си го поздравам несудениот ми мој свекор.( си има причина) После поздрав бек : T.e.d.d.y И сега сакам да си ги поздравам: Talita,Glossy-Girl,Lux,TheaEsposito,Sara123,ljubam,caliope ( со нејзините интересни мислења),Alesii,Snow-Queen,Hikkica,Hipster,L-enna,Serafima,honorthyself,caroline.costa,Divinebutterfly,Lilly8
Ќе си ја поздравам Сеслија не затоа што е лоша девојка која јаде тавче гравче и шопска тука заради нејзината љубов кон Италија. Те прочитав дека сакаш да живееш таму и морам да те предупредам за нешто. Италија и целулит одат заедно! Месец дена неможам да го симнам заедно со неколкуте килца вишок, кој вика дека не е можно да се здебелиш за 10 дена нека проба да одолее на тестенините! СП до сите обожаватели на Италијанската кујна!!! (смајлинакоештомутечатлиги)
Поздравче до Anna-Banana оти гледам заглавила во Храна и пијалоци имаме неколку заеднички работи и јас сакам : Spoiler
Поздрав до pamelche да знае дека ко ќе дојдам кај цимерка ми на гости, ќе ја барам да бришеме прашинаааа
СП до Мистериозната. Не знам дали сме правеле некогаш муабет, можеби сме си префрлиле нешто, можеби не, ама се нервирам вака кога те читам. Најискрено ти кажувам. Ми имаш оставено впечаток на силна девојка, девојка која може да се избори со животот, а и ова што ти се случува е дел од него, без разлика колку и да боли. Најди сила длабоко во себе, сигурна сум дека ако побараш ќе биде таму, никој, без разлика колку и да ти значел, ако те повредил не заслужува до толку да си го уништуваш животот. Не мисли толку на тоа што се случило, пробај да најдеш среќа во малите нешта, од некаде мора да се почне. И знаеш дека ја имаш поддршката на целиот форум.
Сп до Антонина, Калиопе, Магнолија, Смајли, Чоколадчик, Штрумфета 93, Џокси.. Работам со песнава и некако ме смирува. Еве си чујте ја пред спиење.. и ве поздравувам многу.. http://www.youtube.com/watch?v=so6ExplQ ... re=related
Ххахааххаха огромен позз до тебе ОГРОМЕНННННН Ме изнасмеа бе, 90-60-90 и да најубав ми е И СП До Дивајн, Илипили, хСтронгерх Кафето на широк сокак не чека, м?
Незнам како беше потпишана, само знам дека при секое исклучување од ФБ си го деактивира профилот. Те молам јави се во ЛП, фала поздрав.
Хауг! Кенди - Oh, stop it you. Не можам со зборови да ја доловам реакцијата, па... Spoiler Пепелашка5 - Ма, може и два хага. Па и оној во Холандија ако треба! АнаМарииаТочкаИксТри и Ана-Банана - Поздрав женскињи. Со две Л. Не дека ми смета, туку не ми текнува така да се барам, па ќе испаднам некултурно говедо што не отпоздравува по ред. Љубам, ама си ми ја погодила песнава утрински, пред испит и уз нес. Мх! Поздрав и до Сањаева и Луничка! Женски, фала многу за помошта. Се напив комбинирано апче и чај, и ко нова станав. Spoiler Лунич, знаеше дека си наша. Бреј, што специфична жичка у изразување ќе ни беше, од читање само се препознава дека е од наше поднебје, макар и збор не писнале на дијалект. Proud! Ко султанкине станувам веќе, ама штуро ми е само имиња да нафрлам. р.ѕ. И дај бе више поздравете го еднаш Витомир, безобразни. Знаете на машките дека им отекуваат кога имаат преголема желба за нешто.
calliope Поздрав и за тебе,мило ми е што си кукурек и внимавај таму на испит Поздрав за tessie,antonina, TheCandy880,Stoimenovska, Divinebutterfly И омилените ми Марамчица и Кравчица За сите