СП бек до Љубам. Ја видов песнава во "Што лсушате во моментов?" пред некој месец. Прекрасна е. И сите песни од Yiruma се преубави и смирувачки. http://www.youtube.com/watch?v=99GyFmnH59s
Да си ги поздравам јадачите на Plazma - kuca nije dom bez Plazme Повелеле сите Spoiler Ви текнува на ова Spoiler
СП до Каша, иако не контактираме често премила си ми. Би сакала да си во мојот круг на пријатели До Кравче и Луничка, двете сте ми слични, не одминувам ваш пост и многу сте ми драги. Идонеа со тебе па никогаш не сум разменила збор но редовно те читам и сакам да ми те поздравам. Хипстер, одамна те немам видено и ми фали муабетот со тебе. Славица999 и Калиопе ради кои го менувам мислењето за кумановки на подобро Другарка прекрасна во секоја смисла на зборот. Не ве поздравувам со храна и пиење, туку со моето омилено цвеќе.
СП до Дузи, 1209, Кенди, Трендафилка, Марама, Рејнбоу, Хипица, Лакримоса.... Летово ми фалат вашите постови. Не дека вие не пишувате, туку јас немам време да ве читам често. Ама ајде ќе надокнадам од октомври здравје. Добри сте нели?
Ајде,кога сакате Утре или задутре? Денес преубо беше на корзо Поздравче Ади И до lunicka,фала мила за поздравот,многу те сакам пошто си реална и понекогаш на моите родители ме потсеќаш Некогаш се детинести за годините,смешни и интересни,сепак се вклопуваат и прифаќаат многу работи и ме сфаќаат Некогаш неможат да ме разберат,ама сепак ми е мило што ги имам А и ти остани таква,супер си! П.С. Поздравче и до Anna-Banana те следам и јас тебе,мило ми е што си така активна на форумот
СП до AnaKarenina за преубавата песна што ја објави во темата сдк пред неколку дена. Постојано ми се вртеше низ глава па си ја зачував и во компјутерот. Преубава е.
Еден малку подолг поздрав. Ама што да правам кога има толку специјални луѓе овде. Најпрво да им возвратам на поздравите на Штрумфетка и на Шилеа, многу ми сте мили и двете. До прекрасните сестрички Лолипоп23 и Анфејтфул18. Би сакала и двете да ве видам еден ден. Трендафиљ знајш ти колку си ослабена? Доста ти е...ако продолжиш со диети и чуда ќе се расправаме. На сликата на профил не те препознав. Кукла една. Марама, Тедимече, Мимс, Енца, Лилит и Џули. Дека сте нај нај. И до колешките Крејзилејди, ајде заедно со нови сили до нови успеси почнувајќи за неколку дена. И до Ади ти посакувам што побезболно да поминиш низ 4 години кои те очекуваат. Тука сум ако ти треба помош за било што.