Сп и до Snow-Queen,бидејки гледам станала шампионкаа во “Пронајди ги бројките“. -Па сакам да те прашам каде се крие 1-то во 2-от левел?
Поздрав до сите кои го празнуваат празникот Голема Богородица Честит празник Успение на Пресвета Богородица, за многу години
Еден ОГРОМЕН поздрав до ilipili !!! Ме растажи мила,ама нема врска,ако,важно да ти олесни...Ти си силна,само продолжи така,некој и тебе ќе ти вика мамо и ти ќе живееш за нив и ќе се грижиш! Животот продолжува,а ти остани силна! Убаво е што си им оддала почит,знам дека ти е тешко,но продолжи да си онаа веселата ilipili.Ти си една прекрасна личност и мило ми е што те запознав (преку форумов,а се надевам сега и во живо ќе можам)
сп бек и то тебе теа...уживај во играта инаку 1 во вториот левел се наоѓа на куферчето црвено пред него има # можеби затоа не го приметуваш
И вака,СП до Ashling што ме потсети и до сите што сме имале слично детство! ЈАс на пример оваа кукла најмногу си ја сакав и едно глувче големо И тие ме сакаа мене Камо сега да беше така едноставно
СП до Innablood, зашто конечно се врати да напише збор-два. И зашто е многу, многу паметна и прекрасна девојка. И имаме ист број на мислења. Не ти праќам ни јадења ни пиења, туку една многу силна гушка!
Поздрав бек Еленушке Аман бе,што правев во твојот сон? Поздрав и до СОВРШЕНСТВО за постот во Што би му кажале Поздрав и до останатите,нека ни е за многу години празникот
Извини што те растажив,едноставно морав да се искажам негде.Најголем Поздрав и до тебе ,треба да останиме силни на секој шамар што ни го удира животот.Да се исправиме и да продолжиме.Ајде се гледаме деновиве,уште чекам за кафето
Ме потсети на куклата, мојата Трајче се викаше. Само сега ја немам, и ги извадив нозете и рацете . Поздрав и до тебе.
И мене ме потсетивте на едни прекрасни времиња. Мојата беше женска, многу убава, ептен ја сакав, а се викаше Ема Да сте ми живи и здрави за муабетов Поздрав до вас
mysterious! Шом а спомна Цеца вчера, од мене за тебе, поарно да пееш http://www.youtube.com/watch?v=mF6BJ_fj7o8 отколку http://www.youtube.com/watch?v=CKgiYaqVVOs
Оооо и јас имав ваква кукла Spoiler само мојта беше розовка и Кика се викаше....ај ме потетивте на детството Епа сега ајде и јас да ве потсетам малку....еден СП до сите вас кои сте имале вакви чашки