СП до сите кои ја слават Богородица денеска, нека е честит денов денеска и за многу години нека е. СП исто така до Илипили која ме расплака со постот во сдк. Ти си била силна женска.
Оzbilnazena, Glossy-girl, Elenuskaa, anuskaNESTLE, Elenaa, lunicka i Daniela бидете и Вие многу поздравени, имајте прекрасна вечер. Спојлер извинете што дури сега гледам дека сте ме поздравиле и мило ми е што некои од вас напишаа дека им се допаѓаат моите теми
Лукс Серафима Сноу-квин Глоси Илипили Џинџи Памелче АнушкаНестле Мистериозната Еленнаа Лудото19 Еве ви моми изволте Спојлер
Фала ви женски на поздравите ПОздрав назад до Lux Ludoto Elenuskaa ИСто така до Doozy Adi Dzinrlaka -komsi Glosy Pami A-nabela Mygirl-женска остани силна поради твоите едноставно мораш. Повелеле
до Сноу, де бре око соколово каде го најде тој пусти 1 на 3ти левел. Јас и лупа си земав, со лупа човеку го барам тој 1, и не можам да го најдам За на очно сум ваљда, ама ќе го најдам .
Еден специјален поздрав од мене до kravce, да знаеш како ме расположи само со прекрасниот поздрав! Ти благодарам! За тебе, една песна што си ја обожавам, се надевам ќе ти се допадне. http://www.youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8 Поздрав и до Sara123, една огромна прегратка до тебе И се разбира до мојата L-enna, што е тука за мене во моите најчудни и најхистерични часови Мислам не мора тебе да ти кажувам која песна е за тебе!!
heheh тоа ми е професионална деформација....стрелец си е стрелец сп бек до тебе со 10 shots cocktails
Scar.Tissue TeddyGrey Вие сте ми во топ десет и би сакала почесто да ве читам. Анушка нестле и Еленушка, дека ги знам и двете и затоа што си ставам минус кај себеси дека не сум имала уопште претстава дека позади нив се крие толку прекрасен карактер. Овој пат, ми дојде за нив.
СП до Шорти и до Џек Николсон, кој патем не е црнкиња со плетенки туку е ќелав дедо, а и мојот аватар не е Џек не дека не е нигер, туку дека е женско . Крај на приказната. Фала и добра Ви ноќ.
СП за добро утро до одредени девојки ....со посебно кафенце crazyinlove19 ocila dolly.doll bluegirl7 thelittle17 Anna-Banana I.love.your.lips Miss.Ricci Elenuskaa
Сите оние кои чувствуваат дека покрај себе имаат вистински пријатели. They make it easier when life gets hard И до моите добри пријатели.Ќе ми недостигате.