Поздрав до Златната тројка: Ади, Дивајн и Илипили... Прекрасни сте чупенца, ве гушкам. Дивајн, само да не се збуниш јас те додадов на фб.
Шо е овој муабет бе? Шетавте без мене во Битола? Пиле? Ах какви лошачки сте вие.. Поздрав до вас, ви идам од 1ви.
Сп и од мене до tea4e (ептен јак поздравот фала), милата tweety26, cinderella5, Mrs.Cuper, Glossy-girl и DzingrlakaDzikica Патем нареден пат можи и повеќе да се собериме за шетање Само кажувајте побрзо (и ако идите накај Бт) и ќе прошетаме заедно Adi и ilipili мило ми е шо се видовме,супер си поминав
Среќичко, кафето остана неиспиено, а што да правам кога сум таква, во последно време креативноста не ме остава на мир, ми буричка по десната комора на мозокот и ми рипка по нервите кои управуваат со рацете, е што да ти правам кога фаќаше архитектка за другарка, се работи како да е последно и најважно. Едвај чекам да ти дојдам со маталка за колачи и калап за куглоф на сефте во твоето љубовно катче
Специјален до Серафима.. Трпението ти е јака страна, да учат тие од тебе што го немаат, мила си ми премногу
до дечко ми ако по малку знае да ме налуте,и до мојата најдобра другарка која никогаш нема да ја заборавам таа која ме смени после неа сум имала многу др другарки ама таа е прва и единствена ја сакам
Е баш ме изнасмеа со ова Ќе треба после цело време благо да правам, не зезај.... а нели прво шољи рече , или ај ако не едно тавче, пошто само за кајгана ме бива . Мала шала, поздрав бек и до тебе.
Специјален поздрав до сите што мислат дека сум машко. Се изненадив колку многу ве има... :geek: Едит: Посебен СП до Дип, оти ги убеди дека сум машко
Поздравче до ели25 и џули77 сакам да си ги читкам, мили и фини девојки, поздрав и за сите останати членови на форумот
Најголем поздрав до Katerinceee и фала ти најмногу! (знаеш зошто ) Секако поздрав и до цел форум, најдобар е!