ма СПЕЦИЈАЛНО го пздравлјам моите другарки- дејзич,викич,вајлднгелич,багуфлилч,аннннич,аннич,розитаич,аничкич,тедибеарич,блуберич,спичилисич,јулич , ангелчич,брејфхартич,катакобич,озбилна женич,ненушкич,оффспрингич,луксич,оззич,чикич,миссич,кимич,бројчич,каракич,лолипопич,трендафилкич и сви ве поздравлјам......... ееееееееј ја заборавив мојата ива-мицич еве и до неа поздравлјам го.....
гледам има мноооогу поздрави... па затоа и јас ги поздравувам сите што ме поздравија - докторката, спичлес, лолипоп, винтер грл.... заборавив некој? и бтв ги поздравувам сите пред малите екранчиња на компјутерчетоооо
Најспецијален поздрав и до тебе Тенкаи Сепак ќе се најде пак време да се читкаме И специјален поздрав до TheCandy880
Денеска ја поздравувам Лолипоп 23 - што почесто да наоѓа нет и да не' дружи, мила е премногу, башка сега прочитав едно нејзино мислење кое многу ме расположи, се' уште има реални, искрени и храбри девојки ! Ептен ми е ќејф вака, не се сите безгрешни светици !
Ви ставив по еден лајк на сите што ме поздравивте А сега ви праќам и по една гушка на секоја Ве сакам
Сп до сите што ме поздравија многу ве сакам девојки и СП до 2468 зашто прочитав еден многу убав пост од неа во СДК си се пронајдов во него
Епа девојки секој крај значи почеток на нешто друго,така и крајот на летото го најавува почетокот на есента и училиштето,Бидејќи нема да ме има толку често на Фемина СП до девојките што овие два месеци ми ги направија посебни Спичлес,Мисс-Индепендет,Бројче,Гоу,Лижалка,Аннни,Сесилија,Џули Ирена,Лукс,Виножитка,Ким,Викки4е,Кате,Лолипоп,Хипица Аннии,Вајлд Чајлд,Багуфче,Винтер Грл,Душица-Ск,Тенкаи,Ангелче,Дејзи,Мацуш Докторката,Мистериус,Ози,Оффспринг,Трендафилка,Ненушка,Ива-Мици СП до сите останати
Сп, сп, сп до сите , ако ве читам треба да удрам едно стотина лајкови, ама многу страни се Еве ви на сите СП и