Кај си ти срцко? ТЕ немаше едно време,ама мило ми е што си пак тука Те гушкам и ти праќам и јас поздрав!
Сп до Slada. Чинам е најстариот член на форумот со 55 години.Постара од неа немам зачекано Мило ми е што ја гледам во категорија Диети,баш е добро што на овие години сака да си биди во форма Патем си ги поздравувам и сите заљубени феминки
До моите омилени ljubam, lunicka и kravce. Прекрасни сте! Блескате http://www.youtube.com/watch?v=15WDBuvovXo
СП до сите што се свесни дека нема никаква атмосфера на Пиволенд, ама пак идат од онака... и до сите што повеќе јадат отколку што пијат таму.
Dangel Одамне не сум те ззабележала по формуов, и ме изнасмеа со последниот поздрав! Јас знаев бре дека си мома, фина интересна, мила.
До MISS RICIE позитивно лудаааа ми е ! полека со тоа кафето . Hipster -некако слабо ја има ми фали за читкарење. TEDYBEAR - не ми треба посебна причина стално си сакам да си ја поззз и секако SHELEA
Ако земам предвид дека ја сонував Lilit со кратка, катран црна коса и крв црвени усни како пред мои очи станува вампирка, а потоа ја гледам како ми повампирува некои блиски луѓе и како Snow Queen ми се претставува како Anne Hathaway, специјално би ги поздравила сите кои имале weird dreams со форумски ликови.