ја сум шарена сега песнава не ми иде утрово, премногу ме мрзи за стриптиз а иначе исти сме со Селма плукнати, како сестри за тебе твојата http://www.youtube.com/watch?v=kdFj3IAB8kw
Голем СП до Литл Фаири многу добра фемника . Епа мене ми текна една идеа да те шетам на шопинг во Канада ваму сигурно ќе најдеш таква блуза. A после E оваа е моја стоп
Поздрав до сите феминки со ова видео http://www.youtube.com/watch?v=1LViqhTC ... re=related јас прв пат го гледам, сакав да го споделам доколку го немате гледано
Саботен првосептемвриски поздрав до омилените - Тедимече, Лудото, Лилит, Рејнбоу, Спаркс, АнушкаНестле, ЛивингГлам, Старфиш, Росоњерка, Дузи, Јуле, Ариел, Анат и Нејтири. Девојки, секоја една од вас имала убав збор и поддршка кога ми била потребна. Ви благодарам.
Специјален поздрав до другарчето моее кое е секогаш тика кога ми треба, а ова остантово само лазни пријателства(кулку да се искористи дур може).
СП до сите навивачи на Реал Spoiler Иако веќе говори дека Реал му е омилениот клуб и го остварил својот сон, сепак сликата која ја гледате го демантира Хрватот. Имено, Лука уште пред неколку години се сликаше со дресот на Барселона и своето име на него
СП до Zoza (не сум ја видела одамна,ама сега пак се врати) Glossy-girl,Mrs.Cuper,Speechless,Chocolate.me,Stoimenovska и creshicka
До тие што рано изгубиле верба во Љубовта и што се сомневаат дека некогаш ќе ја најдат својата половина ... Сродна душа личност со која ќе делат се . Најискрено ве поздравувам знам дека не има многу една прегратка од мене и ви посакувам се најдобро и ви препорачувам ова е совет што би го дала на родена сестра или брат . Секогаш чувајте нешто за себе , никогаш не се отворајте целосно пред партнерот . Имајте на ум дека магијата може да заврши секој миг дури и кога најмалку очекувате . Ова не значи да бидете параноични туку стојте си на земјата таму ви е најбезбедно . И никогаш не се откажувајте од себеси . Што и да бидне Животот е станица луѓе ќе идат и ќе одат немој да се загубите себеси заради БИЛО КОЈ/А . Нема да вреди верувајте .