Го возвраќам поздравот на сите оние кои ме поздравиле во изминативе неколку дена... girl 1985, rici.aaaa, Trendafilka, Plavusa.17, kravce, lunicka (уште некој беше, ама не ми текнува ) Редактирав неколку пати да допишам... во секој случај, ви благодарам што сте помислиле на мене
До thinkerbell, одамна те немам поздравено. Еве ти виртуелни кафенце и книга, за добро утро и убав ден! Иии до Shelea, девојкава ме потсети на тебе.
Поздрав до marama, се видовме вчера на Пиволенд. Поздрав во Divinebutterfly. Поздрав до другото девојче што ми се доближи и ме позна, а јас поима немам која е. Нека се јави ! Поздрав еден до сите што беа на Пиволенд вчера и си поминаа убаво.
Сп до сите што утре треба да станат рано да идат на Училиште и Гимназија ... Јас на факултет сум па имам уште 15 дена одмор HELLZZ YEAAAAH ,SHAKE IT BABY
СП до Blondydevil , butterfly33 , Chocolate.me, CIA , creshicka, meow22, Mrs.Cuper, Pirana, Sara123, Stoimenovska За да ве има во поздравите А воедно и тие што ме поздравија, Луничка Divinebutterfly илипили И НАЈСПЕЦИЈАЛЕН до Нејм, сестричката
Еден специјален поздрав до Oxymoron за Red Hot Chili Peppers, ти завидувам и се надевам најдобро си си поминала вчера Spoiler
До сите што НЕ одат утре на школо и ќе си спијат до касно До сите што ќе се чукаат од ѕид од 17 па натака :geek:
Поздравче до Hkikica и фала што ме потсети на песната од Владо во темата Што слушате во моментот? си се разнежнив ептен, кој знае од кога ја немав слушано. http://www.youtube.com/watch?v=GYalZdu7 ... r_embedded
Старбакс, дали ти тоа вчера беше во Ејнџелс или јас сум се ѕверила во погрешна, недолжна личност Поздрав бек до Љубам, една од најсреќните и најзаљубените луѓе (после дечко ми ) кои ги познавам, макар и виртуелно. Еве Исто и до Плавуша, среќен и успешен студентски живот И до Џули77, одамна се канам да ја поздравам