СП до CIA ! Зошто? Денес чекам ред на каса во маркет,и случајно едно девојче пред мене го вади мобилниот и се јавува на личност која што и беше потпишана CIA,ee си викам сигурно и врти на девојката од форумот Ама стварно си помислив бе
До Трендафилка, за нејзиниот одмерен, убав начин на опишување на нејзините ставови и случувања и за нејзините 3 точки (...) со кои секогаш ги почнува нејзините мислења.
^ Јас пак шутирав едно пластично кофиче со вода. За малку гол ќе даев ама ништо. Иначе, праќам по еден сончев СП до сите охриѓанки и: Hipster, Oxymoron (чекам импресии од концертот мила), crazyinlove19, Starbucks, Magnolija и Kasha (тандем ми сте), mysterious, Tenkai, lunicka, bittersweet, AnaKarenina, Nymeria, Anabelle, thinkerbell, Hayley. И до zhap4e! Враќај се, пишувај .. фалиш. Ве поздравува и малиов лебед. Се кани уште од мартот да го стори тоа но никако да дојде ред. Сега е веќе пораснат и снежно бел, а сигурно си нашол и партнер. Убавец ..
До Сноу Квин.Мила сега те читнав и ваква останав Што креативен мозок имаш мор? Кај го купи? сп и до Прекрасната пеперутка, гирл-мири Spoiler Just 4 u girls
Гледајќи ги денес децава растчани по школите се присетив и јас кога бев прваче,цел збунет ,трема ..... Така добив инспирација да ги поздравам сите оние што некогаш биле Титови Пионери/ки
Јас кога и да ја отворам СДК темата преку мобилен, секогаш ги препознавам нејзините мислења и без да го видам аватарот. Не само по трите точки, туку и по стилот на пишување. Си викам: Ова мора да е Трендафилка Па вртам на десно - и ете ја црвенокосата девојка. Поздрав до неа и до тебе Брајт А воедно, поздав бек до Plavusa.17, Serafima, L-enna и Ognenija Ви испраќам цветови од магнолија, велат дека нивниот мирис ги опуштал сетилата... Имајте убав понеделник!
до Ана Каренина, зашто ме испраќа мене за убав ден и Лена, и до Жапче http://www.youtube.com/watch?v=JeRfUiy_hNk
I.love.your.lips AnaKarenina pamelche Chocolate.me mims-89 julie77 Elenuskaa ilipili rici.aaaaa перлаа angell n.kety поздравЧе убаво до сите вас
СП до Хипстер, затоа што ги обожава Витни и Синатра СП бек до Бичд СП до ДивајнБатрфлај заради сликата што ја постирала во СП, мераци!