Кревам два прста...не сум јас обожаватал колку Хипстерка на горноспоменатите,ги слушам,можам само да кажам дека нивната музика е уметност.Доволно е. Поздрав до двете.
Еден гооолем и специјален поздрав до Speechless и Plavusa.17, женски фала ви на поздравите од пред некој ден. Ja користам оваа прилика да ја поздравам и anabel-a, чисто онака, без посебна причина. Денес уживав со лименка добро пиво, повелете и за вас по едно
Поздрав еден до : teddybear - Случајно се запознавме, супер личност, ми се допаѓа размислувањето за одредени работи. Да се вратиш во темиве. Bright - Ако може да се смени корисничкото име ти го крадам. Исто и со Lux. ( Lux means, blond haired girl from two dark haired parents) Divinebutterfly имаш цврсти ставови и стоиш зад нив. Тоа ми се допадна, а и ми остави впечаток како мила личност. ilipili , ти благодарам за советите со фустанчињата, ќе се поправам. girl-miri , Smilly
I.love.your.lips, L-enna, mims-89, eli25, Miss.Ricci, Adi888, Chocolate.me, Gordana10, K.i.m, ilipili, angel92, Serafima, Ammy.Lee, TheCandy880, marama, Chocolate.me, vendiii, Lilbaby, LittleDevil, julie77, Kasha, Doozy, Hipster, Mishela, anneyy, Peperutka90, Pelikuna, bittersweet, kravce, moonlight-girl.55, zhap4e Сите ми сте мили и ве читам и за многу работи се согласувам со вас,сум чула совет,сум направила муабет,сум се пронашла во мислењата...Фала ви и на тие што сте ме поздравиле.Јас сите ве поздравувам! Ех наредното лето вака,а кој можи и септември на одмор да одите Јас другата година обавезно ќе уживам повеќе пошто ова лето не го искористив.
Горде, биди ми и ти поздравена Сега Марли, нема за што да се буни пред мене е Сп до Џули, Серафима и Ариел
Сп назад до girl miri-фалиш мила низ темите Chocolate me -нема проблем,почесто носи ги како што кажав прекрасно ти стојат и да не се затвораш во фармерки цело време Divajnce-не сме се читнале од некни се надевам дека се е Ок Те гушкам Barby Ади Купер Мис Ричи Ким-мор к'ј си ти Џиги LofeLive mеU Ariel Anath Ljubam Lunica Прекрасни мамички и жени исполнети со љубов Повелете,облажете се
Специјален поздрав до оние кои го обожаваат чувството после едночасовно вежбање, т.е. она доживување оргазми на духот
Морам да се надоврзам, поздрав од мене до феминките што играме Сонгпоп ... Керолајн ја рендам како свежа моцарела , ЦИА ме ренда мене на рап, а со Мечево некако узајамно се рендаме. Поздрав и до тебе Спичлес, победи ги еднаш и за мене. Чус, изрендани!
Најспецијален поздрав до Памелка како си ми ја погодила песната Сп до... Серафима Фаирлес Илипили Дивајнбатерфлај Ади Н.Кети Џинџи Цигарче Гирл мири Eве женски