до Пеперутка зашто ми љубомори и до Тинкербеллл зашто јас и љубоморам Израел, леле па дури месец дена, ау, ау, ќе плачам, најсериозно сега ќе плачам, сакам и јас бе
Јас сакам да си го поздравам Марли. А потоа да си го поздравам Џони. Двајца господа со култура и почит кон секоја дама,независно на годините. Ако дозволите,јас би да симнам капа! Озбилнажена, една од нас феминските ветеранки! Убоо женуле,со убаа душа. Ариел,зошто увек ми има смисла и размисла. Потоа сакам да ја поздравам Трендафилка. Ќе ме разбере зошто. Лудото,зошто ми е лудо и смешно,а и убаво девојче. Дузи,зошто ме смее у последно време ко никој. Страшно интелигентен створ. Љубам,заради фасцинантните фотографии. Па дури и јас бре засакав свадби. Стрина ми,мајка ми и јас гледаме слики со кафе,хипервентилираа од лелекање колку биле прекрасни,да знаеш те ангажираме на 7-8 години од сега! И нејќум да ве делам уствари,сите ве поздравувам без потреба за лајкови,ќе ве молам. Ваков пост пишувам еднаш у 4000 поста! Да ми се опрости и да ми се пише бројчаникот на новата платформа у -1000! Е така!
Јас се пронајдов и кај зелените и кај кафеавите очи. Хазел очи имам јас, поздрав до тие изродчиња како мене
До Лилит, те поздравува ЛЕПОТИЦАВА, очињата и се скрос сини како море, на сликава не се приметуваат Ти мислеше дека е машко, ама тоа женско било, ете ја сега порасната е, и Најомилена ми е од сите
Поздрав до Мистериозната... дури сега видов дека ме поздравила... Поздрав до сите што можда сеуште не сум видела дека ме поздравиле... Се враќам јас за 2 недели, па ќе се читаме почесто... И мене ми фали да ве читкам... Ве сакам женишта разграканиииии
А Кевин, м Имав сипатија што ужасно личеше на него, па се припотресував многу по Кевин Да не се лажеме, и Брајн и Ник не беа за фрлање http://www.youtube.com/watch?v=WVe80iZtlYU
А јас сакам да те гушнам... а другите да не се чудат,.. треба да знаат дека си ми љубимица... на која и должам 4500 лајка...
Ете се видовме бе срцка, додуша на кратко ама сепак убаво беше што те видов, си пораснала а за обетчиња аа за тоа ќе треба да дојдиш на кафе Сп до MarchelineAmaru мило ми е што не сум се излажала и што ќе се запознаеме, е добро де засега вака, може натаму и лично, зависи од нашиот пријателот
До Илипили затоа што до мене беше вечерва на стадион. Многу заљубена девојка и прееемногу убава! Да ти кажам поубава си од сликите што ги постираш тука на фемина.. И да, многу си ослабена.. Голема гушка! И до Ади, кооооонечно да се запознаемеее...!!!!!!!!!!
СП до Лилит. До ден денес се смеам за тоа како (со извинение) гаќите на татко ти еден ден биле розови, другиот плави Nothing personal.
Каков ќотек мор тука сум, не се губам Најспецијален поздрав до тебе а сп и до Лилит оти е у право некогаш, убави и фини мислења имат, а и до Реин
До... Ади и Илипили, женЦки чекам да ми пишете како сте поминале синоќа на концертот И до Серафима, те снема некако, фалиш
Специјален поздрав до МЕНЕ,да да сп до мене..Си викам никој мене не ме поздравува(не ме знаете,не сум многу активна на форумов) па вака да си се поздравам сама