Поздрав до темата Скопје 2014 http://www.youtube.com/watch?v=XlWw0Hyb ... re=related Спојлер Ептен сте негативни ,олабавете малце
поздрав до мојата најдрага феминка хермоса која моментално е во Швајцарија и и посакувам најубав одмор
До... Цигарче, те видов сабајле во пошта И до посилниот пол на форумов, ме мрзе сега да ве набројувам, си знаете
Сп до MaggieTatum , ај ај, еден ден ке го бомбардираме градоначалникот ваш, кино да не ви направи бе , срамота Спојлер Исто сп до Glossy-Girl , starbucks,ocila, perlaa, Gordana10 , и сите други кои ги поздравувам, си знаат кои се, ама се брзам за на ручек, неможам ве напишам извинете. Еве малце да се почастите Спојлер
Поздрав бек до Miss.Ricci - го видов поздравот ноќеска преку мобилен додека учев, па така опколена со книги и тешки мисли, ми дојде една насмевка кога ја видов сликата и до SarahTayMomsen, која секогаш ја препознавам во темите по нејзиниот потпис. Ми падна во очи уште првиот пат кога го прочитав Имајте убав понеделник! Ви испраќам сончогледи - за нив велат дека влијаат врз позитивното расположение и носат ведрина.
Јас не поздравувам често, ама кога поздравувам поздравувам. И така полни раце поздрави до АнаКаренина, Шилеа, Трендафилка, Дузи, Хипица, Снежната ни кралица, Пирамитка (иако не сум ја заприметила значајно долго). Има и други, но овие во моментов на врх јазика ми се. Фала ви за убавите моменти, значајните мисли и активните мозоци. По една шеќерна волна, која лепи, нема вкус ама не да е забавна да се јаде....
До Чоколејт ми. Кај си ма ти, цело време вртам глава од кола да те видам, тебе те нема. Ај уште еден до сите вас валешанки. Ќе дојдам еден ден ќе ви ги преселам сите мУшки, кој од кој поубав.
До сите точакољупки. Не одолеав во Трст на овој, ко дечко згоден е! Плус зелен. Ах. Треба феномен на точакољубие да истражам.
Поздрав до : Kravce, Calliope , Snow-Queen , ludoto19, Doozy, Sara123, Трагачот на путки , DzingrlakaDzikica, 1209