Specialen pozdrav do site sto me mrazat,blagodarejki na niv jas sum posilna licnost. Ve Sakam [mod-kirilica:2uc33v6n][/mod-kirilica:2uc33v6n]
Elenuskaa, фалаааа женска, сп и до тебе, се надевам ви се допаѓаат....па малку да се развијат дискусии повелииии,да грицкаш додека пишуваш по новите теми
Сноу-квин. Те гледам женче, и ти се чудам. Пола форум ти укажува дека окупираш овде, замараш со теми кои точно е дека не постоеле, а нити ќе развијат дискусија од типот дали сметате дека сте моќни и дека знаењето е моќ. Новите теми се супер, продолжи така. Ко што би рекол Тошо, ја батка не ебам жива сила. Keep going.
До Мис Ричи. Ја читам во последно време и се пронаоѓам или се сложувам со повеќето нејзини мислења. И да, новиот и аватар, и јас си ја симнав таа слика од фотосесијата на Роузи, понатака да си ја ставам ко аватар, али ме претркала. Ништо сега, нов ќе барам, овој за Ричи бил суден.
^ Поздрав бек до тебе Еее убаво кажа, фотосесија беше има повише слики, и другите се добри слободно одбери една!
Не ги барам пак сега сликите, нема потреба, имам над 2000 слики собрано, верувам дека ќе се најде нешто од таму, не се за џабе собирани.
СП до сите на кои во моментот мислите им се во чавките,како што се вика П.С. најголем поздрав до Lepaaa