Поздрав назад до julie77, убаво е чувството кога ќе си го прочиташ името во оваа тема. Ти благодарам за поздавот, имај и ти убав ден. :wink:
Абе се метнала на дечко и, и нејзе треба да ја пратиме во армијата Поздравче бек срц а и до кралицата
Специјален, најспецијален поздрав до Брајт. Навистина е Брајт. Милина од жена. Pans - loving thoughts МишелЉубов. Имај прекрасна вечер и уште поубаво утро. Ranunculus - radiant И Лилит. The brother from another mother. Purple tulip - royalty
СП до Хипстер 99 годишниот расист од Свирипичино. Торти, слатки, овошја, и згодни момци се премногу мејнстрим во СП па те частам по една влошка, ке ти се најде.
Да пукнеш црешо, ме насмеа, ма се помочав Влошакава ко порачана ми е, неможеш да замислиш, на гости ми е тетката, одма има да ја искористам Јас тебе те частам еден трактор, у мода е да се слика сеа у вц, ти на тракторов, најфаца ќе бидеш, знам многу се пропотресуеш за фб, и јас исто, ептен сакам да се сликам на трактор
Поздрав до црешичка и хипстер и посакувам да ги видам во овие две вселенски машини, во модерната технологија т.н. комбајни , во најстрашната трка во историјата на земјоделието. Која ќе биде прва до целта, части по една вреќа брашно.
Поздрав до LilBaby Цитат кој има толку многу да кажи за дамите на фејсбук, плати па клати во реалност.
Jojoba Не знам дали уште не чита девојкава за да го прочита ова, ама ми текна ете да ја поздравам. Знаевме одвреме на време да си направиме по некој ред муабет во ЛП и ми остана мила.
До сите, до цел форум. Нема да ве частам со ништо, само кликнете тука и ќе бидете лајкувани. http://www.webworksllc.com/i_like_you_3.swf