перлаа ilipili ocila i.love.your.lips grean-eyes jule77 angell gordana sara123 hipster moonlight-girl.55 AnaKarenina Pirana plavusa се најубаво до сите вас
До... Ади Илипили Н.Кети Серафима Памелка Еленнаа Мис Ричи Хмен Дволичен Сноу квин Трендафилка Еве ви пуканки и кока кола Spoiler
Поздрав до сите на кои им се кења од мајкини синчиња со срцепаратујеча песМа http://www.youtube.com/watch?v=vO8MQY9K_pI И ајде цела Фемина на мишка парти.
Поздрав назад до Girl-miri Elenuskaaa Pami Исто така и до Danichap-фалиш Колешка ми Kim-тебе те нема ич охридско чупе Џиги Вага Глоси Лукс Хипица Ана Каренина-често ве читам во последно женски. Лудото Дузи Повелете за сите по нешто,на сите мислев
Поздрав бек до girl-miri & ilipili Бидејќи пијам кафе пред компјутер, ви испраќам по едно Да отворите очи ако не сте се расониле се уште. И да ги искористите последните есенски сончеви денови
Памелче, Горде, Глоси, Лукс, Плавушката, Литледевил, Ким, Литл17, Ани.мк1, ЦИА, Циндарела5, Мрс. Купер, Илипили, Мартинушка, Дипблу, Елена, Еленушка, Сноу квинн, Тиаеспозито, Чоклет.ми Дивајн, Мисс-Ричи, Ана-Каренина, Јипман2, Серафима, Дволичен, ТеаБ, Старбакс, СимплиЕлегант
СП до Џиле (dzikica) Ја најдов сликата од оној пат, кога ми беше на гости Spoiler ќе мислам на тебе вечерва...додека ги јадам...