... до Јипмен (Јипи-Крипи) и диносаурот негов... и до Марама. Јипи, пресечи ѝ на Марама едно парче, не биди скржле...
СП до Mayyya,која ме насмеја до солзи со својот пост во Нашиот ТВ канал ФЕМИНА, кај ти текна бреееј Spoiler Kako и до едни специјални девојки....Abeja,Adi888,Elenuskaa, I.love.your.lips, LilBaby, Trendafilka, TheaEsposito, girl-miri, honorthyself повлете...да ве почастам,знам дека го сакате Spoiler
СП до Џикиво, се муабетевме. До Старбакс, зарем озбилно слушаш метал или ми правиш така намерно за да губам? Трендафиљот, Јуле и Лудото, дуо трио. И Тедимечето. Керолајн и Штрумфетка, ќе одиме во О ла ла? Примавера, чувам место за сладолед. :geek: Плавушата што се прави строга а ја знам што вера е. Сабота и недела ака Лил Бејби и Хипстер. Уште некој сакав одамна да поздравам ама се заборавам и сега заборавив некои фаци... Ајде здравје до будучи пут. Јас не поздравувам, ама кога поздравувам... се е поздравено. Едит - Кравата Кравче и Луничка! Е, знаев дека заборавив некој. И Анабела бе, секогаш кога ми се пријадува мислам на неа и не јадам.... Срам да ми е, 1209, другачке, и за тебе место за сладолед чувам.
Не, бе, не слушам. Мислам, многу ретко. Намерно бирам метал, за да губеш. И не само ти, туку повеќето со кои играм. Поздрав. Едит: Си погодила 2 песни за 0 секунди. На среќа.
Не се сеќавам дали претходно сум ја поздравила, ама еве сега ќе упатам еден многу топол поздрав до Domino! Затоа што имаме иста омилена песна од Regina Spektor. И на ист начин ја доживуваме нејзината музика
Каренинке, поздрав бек. Ме насмеа и расположи поздравов. Ако уште си будна, еве ти едно вакво и оди да спиеш, касно е.
очила,гирл-мири,ЛитлФаири,Диванбатерфлај,Сноу-Квин,ТхеаЕспозито,миа9184 = Spoiler поздравче и до илипили,Ади8,АнаКаренина,кравче,Сара123,чоклет.ми,старбакс,Дузи,Даки, ЦИА,Џингрлака,Јуле,Лудото,трендафилчето,Хипстер,Лилбејби,Гордето,ким4ето, Лилитката, Јипманот ,Хајлеј,памелче,Мис-Ричи,Лукс,СимплиЕлегант,Мрс.Цупер,тринкербел,грин-ајс,,Хипица,Еленушка,Глоси,даниела,х.вага,крејзиинлов19,ајлавју29,Брајт,Мерлинка,ааааа,тајгерлејди,блонд,пиранчето,блугрл,ла.реина.дел.сур,ловлајф,кети,шелеа,Стоименовска,цигарче и до Еленааа зошто ми го продолжи животот со нејзините постови во Последната глупост што ја направив Spoiler повелете
Специјални поздрави наменети за kitty.lover и girl-miri, ви благодарам на поздравот и имајте убав викенд, јас ќе славам роденден ми е, па повелете...
Поздрав назад до Чоклејт.ми , чоколаднава фонтана само за нас, сами ќе си ја јадеме Spoiler Поздрави и до Elenuskaa, Sanniii, kitty.lover, thelittle17, Domino, rossonerka, Trendafilka, mims-89, DzingrlakaDzikica, marama, Artemission, Snow-Queen, TheaEsposito, Doozy, CIA, starbucks, Dvolicen, vitomir, Gordana10, Adi888, kravce, esperanca, Yipman2, pamelche, Abeja, Hipster, Glossy-girl, lunicka, creshicka, Miss.Ricci, Bright, Shelea, без некоја посебна причина. Spoiler