СП до Трендафилка, имам чувство како да водиме борба против ветерниците... Ама не се предаваме нели?! Еден СП до Џули, знае да го каже некогаш токму тоа што треба или убаво да ме освести по лп. До Ким, да не те видам веќе во темана за одјава. И до Тедимече, онака од ќеиф биковски.
chocolate.chick L-enna Miss.Ricci Elenuskaa kravce Doozy Утрински поздрав дури не сум ве заборавила Спојлер стареам
^ Спојлер Џули вакви слики у спојлер ставај, заборавив кого сакам да поздравам СП до љубовната 1209 http://www.youtube.com/watch?v=mNFs_Btv6Xw&feature=related До Micheleljubov, cigarce (не сум ги поздравила до сега, а сакам да ги читам) danichap и џинџер да се вратат! Annath, Moira, Hipster (од кога ја немам поздравно, срам да ми е) и сите кумановки на форумов(луничка, славица, геа, калиопе...) зашто се уникатни и единствени жени пс. Sexybaby86 и Doozy ги заборавив , и нив сакам многу да ги поздравам
Сп до Дузи,Трендафилка, Славица999, Илипили, Кравче и до Љубам што ја снема со една добра кафица да ве дрмне рано рано та ништо да не ве фати неподготвени.
Pelikuna, единствената девојка со која поопширно имам разменето муабет засега. Знам и дека навиваш за Јунајтед, па ете и од нив мало поздравче.
Возвраќам на убавиот поздрав од NoellePage и поздрав до zarah. Бирајте (бидејќи, што би рекла Црешичка - овошја, торти и кафиња се премногу мејнстрим за темава) btw - поздрав и до Црешуле, моме згодно.