Тотален turn on ќе биде долниов веш. Таман за доразгорување на страста после пороѓај. Ќе биде кам бек што не ќе му текне да го заборави. Чак мислам и сукалце ко теткицава да земам да направам де поавтентично да е Да си жива Трендафилке ме изнасмеа
СП до ilipili те читав и ужасно ме потсети на братучедка ми.Да те немав видено во модни критики ке мислев дека е она.
До Смајли...огромен лајк за потписот,мојот омилен цитат од Сексот и градот...а и скоро секогаш те читам во СДК
СП назад до Трендафилка, crazyinlove19, chocolate.chick, а најСП до СП-маркет. ж ву ем Spoiler Je vous aime.
До Хипстер! Дури сега видов дека си била голема обожавателка на Њу Јорк. Те сфаќам, зошто јас секоја вечер сонувам за него. И уште еден специјален до Нејтири! Пријатено ме изненади. до двете.
JoxyTheFreak Зошто има свои ставови и мислења на најразлични теми, добар стил и вкус од музика до облека. Мило ми е што постојат деца како тебе. Еве ти ја, само за тебе.
Сп до I.love.your.lips Divine Buterfly Adi Vesni4ka girl-miri Elenuskaaa Tinkerbell Serafima Kravce Dzigi TheaEsposito Lunicka NoellePage Tikvi4ka Колешла ми Кимка Куперка Лудото Теди Мече Повелете ,утринско за размрдување