Поздрав бек до Adi888 girl-miri I.love.your.lips Еве ви една убава песничка за пријатно расположение на дождливово време http://www.youtube.com/watch?v=S_oLCJIYOVU
Море дождот и ударањето на капките на ламарината ме тераат на други работи Да не бидам офтопик, поздрав бек до Кравче.
Долго време не сум поздравила некого... Спојлер Обврските од училиште се виновни, не сум јас И сп до.. AnaKarenina Serafima Maramka Annath Plavusha Starbucks Lunicka cresichka Еве ви... шолја топол чај, добра книга и танц од дождовни капки! Совршено неделно попладне.
Нешто ја запозтавив темава СП до tea4e barbyyy butterfly33 Snow-Queen Smurfette.M girl-miri bluegirl7 LittleFairy Hipica Chocolate.me srcekrsacka l.love.your.lips bel-golub sara123 N.kety Stoimenovska AnaKarenina dolly.doll Glossy-girl Alesii Marama T.e.d.d.y Alesii pamelche crazyinlove19 Danilela rossonerka wolf4e TheaEsposito DzingrlakaDzikica Lepaaa Elenuskaa pupi.girl
До сите жени и млади девојки, до сите жени кои ќе се пронајдат во мојот најспецијален поздрав. Сакам да ги поздравам тие жени кои си имаат свое ЈАС, карактер, кои не подлегнуваат под никаков притисок и никакви предрасуди, под никакви суети, злоби, љубомори, кои имаат слободен ум, широк поглед и цврсти ставови. Жена која знае самата да се сака и цене себеси, со сите свои маани, без никакви комплекси. Спојлер И поздрав до сите на кои им фалев ако постојат такви, по поздравите слабо! Ќе ве тепам, бар некои од кои очекував! На ви
Поздравче најголемо до sanjaeva мислам дека во секое мислење девојкава има право. Сп до Батерфлај33,ДиванБатерфлај, анушкаНестле,Шелеа, ЛитлФаири,очила Трендафиљ,Горде,илипили,Сноу-Квин, Јипман2,гирл-мири ОРГИНАЛ СТЕ!!!!!
Си ја поздравувам Офи,зашто знам дека го чита поздравов,ми го призна тоа :geek: И знаеш што ти реков,под итно да се вратиш на форумов и да не бараш оправдувања Патем еден голем поздрав до Дивајн,Ади,Илипили,Артемишн,Горде,Ким,Трендафилка и Дузи
Епа вака, сакам да ги поздравам следните девојки, кои според мене се многу специјални, уникатни у обожавам да ги читам. -AnaKarenina -Ana-Banana -ocila -Sara123 -potterholic -marama -ljubam -Smilly -anamariia.x3 -anuskaNESTLE -Gordana10 -Artemission -rossonerka -Hipster -Sephora -Snow-Queen Спојлер Се извинувам на оваа малку подолга листа, ама едноставно морав. На сите ви праќам една голема гушка.