СП ... Горде СП ...Анушка Нестле ... хепи брдеј! Најубави желби, најубави среќни моменти и најубава љубов ти посакувам!
До Лудото и Мимс! До среда ќе затопли,само ако ве видам у балетанки или сандали! А и октомври ќе бил топличок! Има да ве тепкам со весниче! И сп до мојот лаптоп. Што ме боли за него кога го гледам вака превртен наопачки, се суши,тек како ќе ми биде за родено дете! А тек некој кога ќе ми го носи фатен за екран,ууууу, исто кога на зајак некој кога му ги тегне ушенцата!
Специјален поздрав до сите кои денес тргнуваат на факултет ... Среќен почеток убави мои и со лесно нека ви тргне годинава еве и еден виц од кои доматите стануваат кечап Двајца студенти прават муабет: - Ќе одиме на кафе или ќе одиме на предавање? - Ајде ќе фрламе паричка, ако остане во воздух одиме на предавање. за да се насмеете и најубав ден да имате.поздравв до сите
поз бек до -ocila-i.love.your.lips-ilipili-anakarenina-elenuskaa поз до -перлаа-бел-голуб-грен-ејес-ангелл-Н.кетј.горде10- ПОЗДРАВ И ДО СИТЕ КОИ ИМ НЕДОСТИГА НЕСТО ИЛИ НЕКОЈ...
Сите што тргнаа денес на факулетет. Нека ви е со лесно, се 10-ки да редите. Поздрав и до Н. мој, и ти само 10-ки да редиш.
*TheaEsposito *Sara123 *ocila *bluegirl7 *pamelche *Mrs.Cuper *ilipili *kravce *lovelife *girl-miri *Gordana10 *Ana-Banana *marama *Artemission *potterholic *anamariia.x3 *Smilly *Snow-Queen *DivineButterfly *I.love.your.lips *DzingrlakaDzikica Спојлер оти ми должи тегла компот од праски и со среќа на факултет, радувај не со 10-ки . Имајте убав ден!
СП до bluegirl7,многу ми е мило што се запознавме добра девојка си ти! А и да СП до сите кои денес одат на факултет,само 10-ки да гледаме
Специјален поздрав до kolache.99, Ana122, SlAtKi4ka.SlAtKi4ka мило ми е што се запознавме девојки. Имајте најубав ден, многу гушки до вас !
Специјален поздрав до сите членови кои што ми го честитаа роденденот, да не ве набројувам можеби ќе заборавам некого, Ви благодарам на честитките и убавите желби!! Повелете, гледав да има за сите.
Некако ми дојде на душата да си ја поздравам girl1985 и да и кажам дека ја сакам премногу ја немам видено оддамна па затоа вака јавно да си кажам Исто сакам да си ги поздравам kravce ,ludoto19, Snow, Serafima , женско трудничко друштво, новите мамички, Annath, Ariel(Многу позитивен впечаток ми остави). п.с. се мислев што да ве частам, но не, денес сум среќна и расположена , па и вас ви посакувам убав ден полн со насмевки
Најјјјјголем и најубав поздрав до сииите феминки, нови мамички, славенички, студентки и до сите срцки на форумов. Но морам да оделам и малку места за поздрав до мојот тато, иако тој нема да го види ова, но забележувам дека почнува да се случува една важна промена кај него, што ќе го смени нашето семејство од корен ( ништо лошо не е ) и еден нов почеток
Trendafilka Elennaa crazyinlove19 Alesii Glossy-girl Smilly Gordana0 Annath Lilbaby Гооооолем поздрав!